neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen

Scootmobiel Emmen 

Woonachtig in Emmen en opzoek naar een scootmobiel?  

MobiVit komt naar u toe met de mobiele showroom. Soms bent u op een leeftijd of komt u binnenkort op een leeftijd wanneer niet alles meer even makkelijk gaat. Een scootmobiel is dan de uitkomst. U kan makkelijk naar de supermarkt gaan en zowel binnen als buiten lekker rond rijden.  

Uw ideale scootmobiel 

Om u in Emmen van dienst te kunnen zijn van uw ideale scootmobiel hebben wij een uiteenlopend assortiment. Wilt u een scootmobiel die u makkelijk mee kan nemen in de kofferbak? Dan is het opvouwbare model geschikt voor u. Voor zowel modellen met 3 of 4 wielen bent u bij MobiVit aan het juiste adres. Wilt u een model met een hoge actieradius? Of juist een model die snel kan? Vraag de belangrijkste verschillen aan ons deskundige personeel. Om iedereen van dienst te kunnen zijn hebben wij voor bijna elk budget een scootmobiel. Hierbij kunt u denken aan scootmobielen van verschillende topfabrikanten en zowel nieuwe als tweedehandse modellen.

Emmen ScootmobielScootmobiel EmmenScootmobiel Emmen 

Service voor en na de aanschaf van uw scootmobiel 

Wij vinden het belangrijk dat u de voor u geschikte scootmobiel vindt. Ons personeel neemt de tijd voor u om al uw wensen te bespreken. Het is aan ons de taak dat u de bediening van de scootmobiel onder controle heeft en dat u zich comfortabel en veilig voelt. Om u na de aanschaf van een scootmobiel in Emmen ook nog van dienst te kunnen zijn kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Dit zorgt ervoor dat u altijd met een veilig gevoel kan rond rijden. Als uw scootmobiel goed wordt onderhouden is de kans op pech kleiner. Pech valt niet uit te sluiten, daarom is het verstandig om een pechhulp bij ons af te sluiten. Wij staan dan 24 uur en 7 dagen in week voor u klaar, het hele jaar door.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit