neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen

Scootmobiel Drenthe 

MobiVit is de scootmobielspecialist van Drenthe 

Dankzij ons grote scootmobielassortiment met meer dan 40 verschillende soorten, zowel nieuw als occasion is MobiVit de scootmobiel specialist voor u in Drenthe. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken komen wij bij u thuis langs in Drenthe met onze mobiele showroom. Wij richten ons niet alleen op de verkoop van scootmobielen, maar kunnen u ook van dienst zijn voor het onderhoud en pechhulp service.  

 Een scootmobiel maakt u weer mobiel 

Naarmate we ouder worden kan het nog wel eens gebeuren dat we steeds slechter te been worden. We gaan soms niet meer zo gemakkelijk de deur uit, een scootmobiel is de oplossing die u weer mobiel maakt. Iedereen heeft een eigen voorkeur naar een bepaald soort model. Voor u in Drenthe hebben wij een groot assortiment aan scootmobielen. 

Drenthe ScootmobielMobiVit Scootmobiel DrentheScootmobiel Drenthe

Groot assortiment 

Dankzij ons grote assortiment zit er voor iedereen altijd wel een geschikt model tussen. Wij hebben de onderstaande scootmobielen in ons assortiment: 

Wij hebben voor u in Drenthe scootmobielen voor elk budget. Hierbij kunt u denken aan scootmobielen van topmerken, occasion scootmobielen en nieuwe modellen.  

Onze mobiele showroom komt bij u thuis in Drenthe 

MobiVit heeft 3 verschillende winkels in de provincie Drenthe, namelijk in Assen, Emmen en Schoonoord. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken zijn wij in het bezit van een mobiele showroom. In overleg met u komen wij bij u thuis met een aantal producten. U krijgt van ons deskundige personeel een rustige uitleg en instructie over de werking van de scootmobiel. Daarna kunt u vrijblijvend een proefrit maken. 

Wij verkopen niet alleen scootmobielen, maar hebben ook een groot assortiment aan sta op stoelen & hoog-laag bedden. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit