Foto van scootmobiel Carpo 4
Foto van scootmobiel Carpo 4
Foto van scootmobiel Carpo 4
Foto van scootmobiel Carpo 4
Foto van scootmobiel Carpo 4

scootmobiel Carpo 4

Standaard zeer compleet en wendbaar

Maak een vrijblijvende afspraak voor de scootmobiel Carpo 4. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Zeer complete en volwaardige scootmobiel in een luxe champagne kleur. De Carpo 4 is zeer wendbaar, ook in kleine ruimtes, waardoor hij zeer geschikt is voor een bezoek aan winkels. Ook voor een bezoek aan vrienden en familie erg handig. Het rijcomfort, de actieradius en de maximale snelheid maken hem ook zeer geschikt voor recreatieve ritten comfortabel af te leggen. De Carpo 4 is oprecht een alleskunner. Velen gingen u al voor met deze fantastische scootmobiel, vandaar dat deze bij ons onder de BESTE KOOP scootmobiel valt!

  Technische gegevens

  • Vaste scootmbiel
  • Snelheid 17 km per uur
  • Actieradius *45 km
  • Gebruikersgewicht tot 180 kg
  • Lengte 145 cm
  • Breedte 66 cm
  • Hoogte 120 cm
  • Accu 2x 75 Ah
  • Bodemvrijheid 15 cm

  Extra informatie Grote luchtbanden voor goede wegligging Leverbaar in 3 en 4 wiel uitvoering Luxe instelbare en draaibare stoel Voorzien van 2 spiegels Uitstekend geveerd Led verlichting Zeer wendbaar Stille motor*Actieradius is afhankelijk van verschillende factoren. Een zeer complete en volwaardige scootmobiel in een luxe champagne kleur. De Carpo 4 is zeer wendbaar, ook in kleinere ruimtes, waardoor hij zeer geschikt is voor een bezoek aan winkels. Ook voor een bezoek aan vrienden en familie erg handig. Het rijcomfort, de actieradius en de maximale snelheid maken hem ook zeer geschikt voor recreatieve ritten. De Carpo 4 is oprecht een alleskunner.Kan ik u helpen? Heeft u vragen? Onze adviseurs zitten voor u klaar. Bel gerust: 0591 381 651.

  Specificaties

  Artikelnummer
  108
  EAN nummer
  1000000001082
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -
  Demontabel
  Nee
  Aantal wielen
  4
  Merk
  Vermeiren
  Snelheid
  15 km/u
  Accu
  2 x 75 Ah
  Actieradius
  Meer dan 45 km
  Bodemvrijheid
  15 cm
  Hoogte
  120 cm
  Breedte
  66 cm
  Gebruikersgewicht
  Tot 180 kg
  Lengte
  145 cm

  Vragen over scootmobiel Carpo 4 ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: