neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen

Scootmobiel Beilen 

Beilen koopt zijn scootmobiel bij MobiVit 

Opzoek naar een scootmobiel? Dankzij ons grote assortiment met uiteenlopende modellen zowel nieuw als gebruikt zijn wij de scootmobielspecialist van Beilen.  U kunt bij ons scootmobielen huren en kopen. Service vinden wij erg belangrijk, daarom staan wij 24 uur en 7 dagen per week voor u klaar. 

Gebruikte en nieuwe scootmobielen 

MobiVit staat voor kwaliteit en heeft daarom alleen scootmobielen van hoge kwaliteit in het assortiment. Iedereen heeft andere wensen en behoeften. Dankzij ons ruime assortiment aan verschillende scootmobielen zit er altijd wel een model voor u in Beilen tussen. Vind u het belangrijk om snel te rijden? Wilt u een hoge actieradius? Wilt u hem kunnen opvouwen zodat de scootmobiel makkelijk in uw kofferbak past? Voor al deze modellen bent u bij MobiVit aan het juiste adres. Ook hebben wij een ruim assortiment aan gebruikte scootmobielen. Onze gebruikte scootmobielen worden grondig gecontroleerd in onze eigen werkplaats door gekwalificeerd personeel. Op alle modellen krijgt u bij ons garantie. 

Beilen ScootmobielOpvouwbare scootmobiel BeilenScootmobiel Beilen

Onze mobiele showroom komt bij u thuis 

In overleg met u komen we bij u thuis in Beilen met onze schitterende mobiele showroom. We nemen scootmobielen mee die aansluiten op uw wensen. U krijgt duidelijke instructies van ons deskundige personeel over de werking van de scootmobiel en u kunt in alle rust een testrit maken in uw eigen omgeving.  

MobiVit levert de best denkbare service 

Als u na de aanschaf van een scootmobiel nog vragen heeft, bel dan gerust wij zullen doeltreffend handelen. Bij MobiVit in Beilen heeft u ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract en pechhulp af te sluiten. Wilt u niet gelijk een scootmobiel kopen? U kunt bij ons ook scootmobielen huren.

Behalve scootmobielen heeft MobiVit een ruim assortiment aan sta op stoelen en hoog-laag bedden. Bij MobiVit krijgt u altijd gratis advies op maat. Elke klant is belangrijk voor ons, daarom hebben wij producten voor elk budget. Maak nu een afspraak en de mobiele showroom komt naar u toe. 

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit