neem contact met ons op  0591 381 651  Scootmobiel Annen 

U kunt uw mobiele onafhankelijkheid verlengen met een scootmobiel 

Kent u het gevoel dat u steeds meer afhankelijk wordt van uw omgeving? Soms kan het gebeuren dat uw lichaam niet meewerkt zoals u dat zou willen.  Waarom afhankelijk worden van anderen als u uw onafhankelijkheid kan verlengen met de aanschaf van een scootmobiel? Met een scootmobiel kunt u zorgeloos rondrijden en lekker genieten van de omgeving. 

Opzoek naar een scootmobiel? MobiVit komt bij u thuis. 

MobiVit is trotse eigenaar van een mobiele showroom. Met deze showroom kunnen wij in overleg met u vrijblijvend een paar scootmobielen meenemen naar uw huis in Annen. U zult uitgebreide uitleg krijgen over de specificaties van de scootmobiel en wij zullen samen met u uw wensen doornemen. U kunt thuis in uw eigen omgeving een proefrit maken. 

Scootmobiel AnnenAnnen ScootmobielTweepersoons Scootmobiel Annen

Voor elke wens een scootmobiel 

MobiVit heeft standaard meer dan 120 scootmobielen in het assortiment. Elk model is weer anders en heeft zijn eigen specificaties. Hierdoor zit er altijd wel een scootmobiel voor u in Annen tussen. Of u nu opzoek bent naar splinternieuw model of een occasion? Wilt u een scootmobiel die geschikt is om mee te nemen in de auto? Wilt u een model die juist wendbaar is? Wilt u een model met 3 of 4 wielen? MobiVit heeft het allemaal in het assortiment.  

Waarom koopt u uw scootmobiel bij MobiVit? 

MobiVit is niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van scootmobielen, maar ook ik in het onderhoud ervan. Zo kunt u vanuit Annen bijvoorbeeld een onderhoudscontract afsluiten of een 24/7 pechhulp

Bekijk ook eens onze sta op stoelen en hoog-laag bedden

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit