neem contact met ons op  0591 381 651  

 

Waarom een hoog-laag bed?

Heeft u moeite met opstaan en kunt u nog maar moeilijk uit uw bed komen? Dan is een hoog-laag bed voor u de oplossing. Doordat u hem op uw ideale hoogte kunt zetten wordt het makkelijker om er in en uit te stappen. Het bed heeft een handbediening zodat u het bed gemakkelijk elektrisch kunt verhogen of verlagen. Heeft u verpleging of verzorging nodig? Dan is het erg fijn dat het bed op de juiste ergonomische werkhoogte kan worden gezet voor het verplegend personeel. Dit maakt het verzorgen op bed voor de zorgverlener makkelijker.

Wat is een hoog-laag bed?

Een hoog-laag bed is een bed dat in zijn geheel in hoogte verstelbaar is. Hierdoor stapt u relatief makkelijk uit uw bed, ook als u daar normaliter moeite mee heeft. Een hoog-laag bed is altijd voorzien van een elektrische bodem waardoor de beenondersteuning en de rugondersteuning onafhankelijk van elkaar verstelbaar zijn. Hierdoor kunt u ook comfortabel op uw bed liggen en/of  zitten. De bedden zijn optioneel te voorzien van een zelfoprichter (papegaai) om het opstaan nog makkelijker te maken. Een hoog-laad bed is ook een uitkomst voor zorgverleners. Die hoeven niet meer te bukken om hun patiënten te kunnen helpen. Een hoog-laag bed is dus voor iedereen een voordeel.

Voordelen van een hoog-laag bed

Bent u niet meer zo mobiel, dan is een hoog-laag bed ideaal. Met een verstelbaar model:

Een hoog-laag bed is altijd voorzien van een elektrische bodem waardoor de beenondersteuning en de rugondersteuning onafhankelijk van elkaar verstelbaar zijn. Zo kunt u rechtop in uw bed zitten tijdens bijvoorbeeld het eten of TV kijken.

waarom een hoog laag bed

Verschillende typen hoog-laag bedden

Hoog-laag bed huren

MobiVit geeft u de kans om een hoog-laag bed voor de rest van uw leven te huren.U betaalt éénmaal een huurbedrag en heeft een bed voor de rest van uw leven, zonder verdere kosten. U krijgt een levenslange garantie. Heeft u problemen met het bed, dan belt u ons en wij lossen de problemen op.

Vraag naar de mogelijkheden, of lees hierover in het andere hoog-laag bed blog op onze website.

Hoog-laag bed occasions

MobiVit heeft altijd diverse occasion hoog-laag bedden staan die terug gekomen zijn uit de verhuur. Deze goede bedden (met lichte gebruikersschade) worden voor een aantrekkelijke prijs aangeboden. Wellicht voor u een passende oplossing.

Kies het juiste matras

Welk bed of matras geschikt is voor u, hangt af van uw lichaamsconditie en uw behoeften. MobiVit heeft een ruime keuze in (zorg)matrassen. Wij voorzien wij u graag van een deskundig advies over welk matras het beste past bij uw situatie.

Accessoires

De meeste bedden zijn leverbaar met bijpassende nachtkastjes en kledingkasten. Vraag naar de mogelijkheden.

Kom bij ons langs

MobiVit is dé specialist van Drenthe als het gaat om hoog-laag bedden. Wilt u nog meer informatie en deskundig advies? Kom gerust eens bij ons langs en laat u door onze kundige medewerkers informeren.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit