neem contact met ons op  0591 381 651  

 

Scootmobiel rijles bij Seniorenwinkel Mobivit in Schoonoord, Assen en Hoogeveen

Heeft u een scootmobiel van Mobivit of bent u van plan om er één aan te schaffen maar vindt u het nog te spannend om daadwerkelijk te gaan rijden? Voelt u zich onzeker over het besturen van een scootmobiel met al dat andere verkeer om uw heen? Geen zorgen. Bij de aanschaf van een scootmobiel bij Seniorenwinkel Mobivit kunt u een speciale scootmobiel rijles krijgen ter voorbereiding op het rijden met het voertuig in het openbaar. Zo zorgt u ervoor dat u altijd veilig op pad bent met uw scootmobiel.

Waarom scootmobiel rijles?

Veel senioren vinden voor het eerst rijden in een scootmobiel best een beetje eng. Ze raken gespannen van al het verkeer om zich heen en zijn bang om te vallen. Dat is helemaal niet gek. Een scootmobiel is een voertuig en u mag met ermee zowel op de stoep als op het fietspad en de rijbaan rijden. Dat is toch even wennen.

Wat houdt scootmobiel rijles bij Mobivit in?

Seniorenwinkel Mobivit biedt de rijles aan om u te laten wennen aan het besturen van een scootmobiel en hierdoor de angst voor het rijden weg te nemen. Tijdens de rijles vertellen we eerst kort iets over de verkeersregels. Vervolgens pakken we uw scootmobiel en leert u in uw eigen omgeving onder andere om:

Door de rijles krijgt u meer vertrouwen om de weg op te gaan en blijft u langer onafhankelijk. Het geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u zelf wil!

Wat kost een scootmobiel rijles bij Mobivit?

Na het aanschaffen van een scootmobiel bij Seniorenwinkel Mobivit krijgt u bij de aflevering van uw aankoop een korte rijles.  Dit hoort bij  de aankoop en is geheel kosteloos.

Wilt u toch nog een extra rijles van ons? Geef dit gerust bij ons aan,  dan bespreken we vervolgens de mogelijkheden, kosten & voorwaarden.

Heeft u geen scootmobiel van Mobivit maar wilt u wel graag gebruik maken van de rijles? Seniorenwinkel Mobivit geeft ook regelmatig gratis rijlessen in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. Deze zijn toegankelijk voor iedereen, dus ook voor niet-klanten van Mobivit.

Op de volgende momenten geven wij weer gratis scootmobiel rijlessen:

Scootmobiel kopen in Assen, Hoogeveen of Schoonoord?

Bij Seniorenwinkel Mobivit in Assen, Schoonoord en Hoogeveen nemen we altijd uitgebreid de tijd om de juiste scootmobiel voor u te vinden. Door goed naar u te luisteren en door u de juiste vragen te stellen, proberen we samen uw meest ideale exemplaar te vinden. En als u zelf niet naar de winkel kan komen, dan halen we u met alle liefde helemaal gratis en voor niets op van huis! Klik HIER voor meer informatie over onze haal & breng service.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prinsen

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit