neem contact met ons op  0591 381 651  

 

Blogs door Mobivit

Blijf op de hoogte omtrent onze dienstverlening, productassortiment en trends.

 

Scootmobiel blogs

Bent u een echte natuurliefhebber en gaat u graag wandelen en/of fietsen? Merkt u dat lange afstanden steeds moeilijker worden, waardoor u korter op pad gaat? Krijgt u steeds meer moeite met boodschappen doen? Merkt u dat u vaker thuis blijft, omdat u opziet tegen het wandelen?  Dan zou voor u de scootmobiel een prima uitkomst kunnen zijn.  Maar welke is voor mij het meest geschikt? Hoe ver kan ik er mee? Moet ik een 3 wiel of een 4 wiel? Hoe snel gaan ze en moet ik er een speciaal rijbewijs voor hebben? Hoe zit dat met verzekeren?  MobiVit probeert u middels deze blogs hierover te informeren, maar heeft u desondanks nog verdere vragen dan bent u altijd welkom in één van onze winkels. Wij helpen u graag!

Lees hieronder onze blogs over de scootmobiel:

 

Sta-op stoelen blogs

Heeft u moeite met het opstaan uit uw stoel, dan kan een sta-op stoel u misschien helpen. Een sta-op stoel tilt u als het ware omhoog en laat u opstaan zonder dat u daarvoor veel kracht hoeft te leveren. 

Hieronder leest u alles over sta-op stoelen in onze blogs.

 

Hoog-laag bed blogs

Bent u hulpbehoevend of komt u gewoon moeilijk in en uit bed, dan kan voor u de aanschaf van een hoog-laag bed een uitkomst zijn. Door het bed elektrisch te verhogen of te verlagen maakt u het u zelf, maar ook degene die u verzorgt, een stuk eenvoudiger. MobiVit verkoopt en verhuurt hoog-laag bedden en levert de bedden gebruiksklaar bij u thuis af. 

Lees hieronder meer omtrent de voordelen van een bed huren, ten opzichte van een bed kopen.

 

Rollator blogs

Gaat het lopen u niet zo makkelijk meer af? Heeft u moeite om uw evenwicht te bewaren en heeft u behoefte aan wat extra ondersteuning? Dan is een rollator van MobiVit misschien wat voor u.

In onze blog leest u alles over het hoe en wat van een rollator.

Relaxfauteuil blogs

Heeft u nog geen relaxfauteuil in uw kamer staan of is uw oude stoel toe aan vervanging? In onze blog leest u alles over de unieke relaxfauteuils van MobiVit.

Direct een afspraak maken bellen voor advies mobivit

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prinsen

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit