Blogs


Blijf op de hoogte omtrent onze dienstverlening, productassortiment en trends.

Scootmobiel blogs

Bent u een echte natuurliefhebber en gaat u graag wandelen en/of fietsen? Merkt u dat lange afstanden steeds moeilijker worden, waardoor u korter op pad gaat? Krijgt u steeds meer moeite met boodschappen doen? Merkt u dat u vaker thuis blijft, omdat u opziet tegen het wandelen? Dan zou voor u de scootmobiel een prima uitkomst kunnen zijn. Maar welke is voor mij het meest geschikt? Hoe ver kan ik er mee? Moet ik een 3 wiel of een 4 wiel? Hoe snel gaan ze en moet ik er een speciaal rijbewijs voor hebben? Hoe zit dat met verzekeren? MobiVit probeert u middels deze blogs hierover te informeren, maar heeft u desondanks nog verdere vragen dan bent u altijd welkom in één van onze winkels. Wij helpen u graag!

Lees hieronder onze blogs over de scootmobiel:

Sta-op stoelen blogs

Heeft u moeite met het opstaan uit uw stoel, dan kan een sta-op stoel u misschien helpen. Een sta-op stoel tilt u als het ware omhoog en laat u opstaan zonder dat u daarvoor veel kracht hoeft te leveren.

Hieronder leest u alles over sta-op stoelen in onze blogs.

Hoog-laag bed blogs

Bent u hulpbehoevend of komt u gewoon moeilijk in en uit bed, dan kan voor u de aanschaf van een hoog-laag bed een uitkomst zijn. Door het bed elektrisch te verhogen of te verlagen maakt u het u zelf, maar ook degene die u verzorgt, een stuk eenvoudiger. MobiVit verkoopt en verhuurt hoog-laag bedden en levert de bedden gebruiksklaar bij u thuis af.

Lees hieronder meer omtrent de voordelen van een bed huren, ten opzichte van een bed kopen.

Rollator blogs

Gaat het lopen u niet zo makkelijk meer af? Heeft u moeite om uw evenwicht te bewaren en heeft u behoefte aan wat extra ondersteuning? Dan is een rollator van MobiVit misschien wat voor u.

In onze blog leest u alles over het hoe en wat van een rollator.

Relaxfauteuil blogs

Heeft u nog geen relaxfauteuil in uw kamer staan of is uw oude stoel toe aan vervanging? In onze blog leest u alles over de unieke relaxfauteuils van MobiVit.