neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen  


het laatste Nieuws van mobivit

  • (September 2017) MobiVit Drentse Seniorendag groot succes !!

Honderden senioren genieten in Schoonoord 

SCHOONOORD – Zo’n zeshonderd bezoekers genoten woensdag van de derde Drentse Seniorendag in Schoonoord. De organisatie was in handen van MobiVit – met vestigingen in onder meer Schoonoord en Emmen – en Egbert Jan Maaltijdservice uit Beilen.

Door Kristian Elders (06-09-2017)

Exacte locatie van de Drentse Seniorendag was een afgeladen tent in Openluchtmuseum Ellert en Brammert. Dat was maar goed ook, want het regende woensdag van tijd tot tijd. Er waren optredens van Duo Karst, Amusementskoor Hoogeveen en de Jaknikker Kapel uit Schoonebeek. Er werd een driegangendiner geserveerd en de aanwezigen genoten van hapjes en drankjes. De eerste biertjes werden voor het middaguur al geserveerd door de vrijwilligers. De vierde editie komt er zeker. Dat meldt Ko ter Veen, die samen met zijn compagnon Klaas Schepers eigenaar is van Mobivit. De Schoonoorders verkopen hulpmiddelen voor senioren en openen begin volgend jaar een vestiging in Hoogeveen.

“Voor veel senioren is deze Drentse Seniorendag echt een dagje uit”, zegt Ter Veen ‘s morgens buiten de tent. “Deelname kost 27,50 euro en dat is een prijs die volgens ons goed te betalen is.” Het gros van de bezoekers komt uit Drenthe, maar er waren bijvoorbeeld ook Friezen van de partij in het reuzendorp. “Dit is populair gezegd maatschappelijk ondernemen. We doen iets terug voor onze doelgroep, maar wel met een commerciële knipoog. Ons bedrijf wordt op de kaart gezet.” Ter Veen en Schepers klagen geen moment over het aantal van vijftig vrijwilligers. “Wij hoeven niemand te vragen, want iedereen komt elk jaar terug. Niemand haakt af en dat is mooi. Helpen geeft hen een heel goed gevoel én het is gezellig.”

Huize Odoorn

Dat laatste kan geboren en getogen Schoonoorder Roelf Westering (58) beamen. Hij bezoekt met de groep van Huize Odoorn – Westering gaat in Odoorn naar de dagbesteding – de Drentse Seniorendag in zijn woonplaats. “Ik ben hier voor de eerste keer”, zegt de vijftiger. “Ik houd van muziek en van onder de mensen zijn. Daarom bezoek ik deze dag.” Albertje Peters-Tapper (72) uit Zwartemeer is er ook voor de eerste keer bij. Dat geldt niet voor Jans Albers, die ook 72 jaar is. Hij nam Albertje mee naar Schoonoord. “Wat moet ik hier alleen doen? Vorig jaar ging ik ook met een vriendin naar deze dag.”

Freddie Zwiers uit Schoonoord kijkt tevreden rond in de tent. “Ik ben voor de tweede keer vrijwilliger en regel onder meer het verkeer. Dit is toch geweldig! De senioren bedanken ons bij het verlaten van de tent voor de goede organisatie. Daar doen we het voor.”

Wilt u graag het artikel teruglezen op de Zuidoosthoeker en ook foto's & video's zien? Klik op onderstaande link

http://www.zuidoosthoeker.nl/nieuws/77942/honderden-senioren-genieten-schoonoord-fotoserie/


(September 2017) MobiVit Drentse Seniorendag groot succes !!

Vragen over dit product? Laat het ons weten:

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prinsen

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit