neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen  


het laatste Nieuws van mobivit

  • (Oktober 2018) aankondiging scootmobiel training te Hoogeveen

Hoogeveen - Voor veel mensen is het rijden van een scootmobiel niet zo éénvoudig als het lijkt. Om ervoor te zorgen dat mensen met veel plezier gebruikmaken van hun scootmobiel, verzorgt Veilig Verkeer Nederland afdeling Hoogeveen samen met MobiVit op donderdagochtend 15 November vanaf 09.30 uur een scootmobiel training.

Deelname aan deze scootmobiel-training zal geheel GRATIS zijn. Het zal een training zijn die erg leerzaam en laagdrempelig is. Ook mensen die (nog) niet in het bezit zijn van een scootmobiel, maar wel willen ervaren of het rijden met een scootmobiel iets voor hen is, zijn van harte welkom. Er worden meerdere scootmobielen (3- en 4-wielen) door MobiVit ter beschikking gesteld, zodat één ieder deze dag een scootmobiel kan uitproberen. U mag dus gezellig iemand meenemen.

De training zal bestaan uit een stukje theorie en praktijk gedeelte. Het theorie gedeelte zal geen ingewikkelde zijn, maar deelnemers leren snel wat hun rechten en plichten in het verkeer zijn. Tevens zal er de mogelijkheid zijn om een ogentest en een reactietest te doen.

De training vindt plaats bij onze seniorenwinkel MobiVit aan de Schutstraat 199b te Hoogeveen. Deelname aan de scootmobieltraining (incl. koffie) is gratis, maar de organisatie vraagt belangstellenden om zich vooraf wel even aan te melden. Opgave kan bij MobiVit tel:0528-353246 of e-mail: info@mobivit.nl. U mag zich ook melden bij Piet Blauw (VVN) tel:06-44171967 of per e-mail: pwblauw@gmail.com


(Oktober 2018) aankondiging scootmobiel training te Hoogeveen

Vragen over dit product? Laat het ons weten:

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen   
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork   
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der Aa

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit