neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen  


het laatste Nieuws van mobivit

  • (Oktober 2017) Gezinsblad Assen-Stressless
    Stressless relaxfauteuil
    Stressless Garda model
    Stressless Magic model
    Collectie Stressless

Stressless is ’s werelds bekendste relaxfauteuil leverancier. Het bedrijf heeft de basis in Noorwegen en levert stoelen over de gehele wereld. Bij Stressless staat alles in het teken van zitcomfort, waarbij het design uiteraard niet uit het oog wordt verloren.

Ko ter Veen geeft aan dat MobiVit graag hier meer bekendheid aan wil geven. 'Wie wil nu niet ’s avonds, na een actieve dag, heerlijk comfortabel onderuitzakken in zijn of haar eigen relaxfauteuil.'

Vanaf de start, ruim vier jaar geleden, hebben de eigenaren Ko ter Veen en Klaas Schepers zich gericht op de seniorenmarkt. Destijds was het de bedoeling om iedereen te bedienen, die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt.

Sta op stoelen, hoog-laagbedden en scootmobielen

Momenteel is MobiVit dé specialist in Drenthe op het gebied van Sta op stoelen, Hoog-laagbedden en Scootmobielen. Voor de senioren die minder mobiel geworden zijn dus. Maar wat veel mensen niet weten is dat MobiVit in de loop der jaren ook een breed assortiment  relaxfauteuils (manueel en elektrisch) heeft, die met name geschikt zijn voor de energieke moderne 60-plussers. Prachtige moderne designstoelen die passen in elk interieur.

In de MobiVit showroom in Assen aan de Zeilmakerstraat 18a is een prachtige Stressless Studio ingericht, met ruim 20 verschillende Stressless relaxfauteuils. Kom vrijblijvend langs en overtuig u zelf van de schoonheid en het fantastische zitcomfort van de stoelen.

https://www.assercourant.nl/zakelijk/512940/mobivit-is-dealer-van-stressless.html


(Oktober 2017) Gezinsblad Assen-Stressless

Vragen over dit product? Laat het ons weten:

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen   
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork   
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der Aa

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit