neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen  


het laatste Nieuws van mobivit

  • (November 2018) Ondernemen in Drenthe - RTV Drenthe

Wat ooit begon als Ter Veen meubels in Schoonoord is sinds een dikke vijf jaar door heel Drenthe bekend als Mobivit Hulpmiddelen voor ouderen. De overgang van meubels naar hulpmiddelen was geen toevallige keuze.


Meubels op het dorp
"Vroeger was het heel anders. Je kocht iets op het dorp. Had je meubels nodig, dan ging je naar de plaatselijke meubelinrichter. Had je een verbouwing, dan ging je naar de plaatselijke aannemer", legt een van de eigenaren Klaas Schepers uit. Maar tijden zijn veranderd en mensen kijken voor meubels verder dan het eigen dorp. Vandaar dat ook Ter Veen meubels een andere doelgroep moest aanboren en dat werd de senioren. 

Mobivit
Ko ter Veen en zijn vader handelden al jaren in meubels. In de latere jaren van Ter Veen verkocht het bedrijf al sta op stoelen en hoog laag bedden. In 2012 maakte Ko ter Veen de overstap om zich te gaan richten op hulpmiddelen voor ouderen. Hij vroeg zijn dorpskameraad Klaas Schepers erbij en Mobivit was geboren. Niet lang daarna opende de tweede vestiging en later de derde. Met zijn tweeën besturen  de heren nu het bedrijf en de zaken gaan goed. 
 
Dorpsgevoel
Een belangrijk speerpunt van de mannen is nog steeds de kleinschaligheid. "Bij ons is het: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg", vertelt Klaas Schepers. "Als je de winkel binnen stapt moet je een goed gevoel krijgen en dat proberen we op allerlei manieren te onderbouwen." Zo praat het voltallige personeel bijvoorbeeld Drents en ook is de service na de aankoop een belangrijk punt. "Mensen moeten tegen ons kunnen zeggen: ik koop bij jullie een scootmobiel en als er wat mee is, dan wil ik ook bij jullie terecht kunnen", legt Schepers uit. "Een telefoontje moet genoeg zijn." 

Mobivit heeft nu drie winkels waarmee ze de Drentse senioren bedienen en misschien in de toekomst zelfs een deel van Groningen, maar: "Het belangrijkste is dat wat we doen goed doen", zegt Schepers zonder twijfel.
 
Bekijk HIER de video opname van het interview. 


(November 2018) Ondernemen in Drenthe - RTV Drenthe

Vragen over dit product? Laat het ons weten:

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen   
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork   
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der Aa

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit