neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen  


het laatste Nieuws van mobivit

  • (Mei 2019) Collega Eric Wessels gaat  ons verlaten

Afscheid nemen van onze collega Eric Wessels

 

Na vele trouwe dienstjaren gaat “onze” collega Eric Wessels ons verlaten.

Eric is in de vele jaren voornamelijk werkzaam geweest in de winkel te Schoonoord. Zijn kracht is altijd het bijzonder goed te luisteren wat de klant echt ‘nodig’ heeft en meedenken om net dat extrá stapje te doen. Zijn grote kennis van artikelen en materialen en toewijding is altijd van grote waarde geweest. Eric heeft als collega altijd een goede dosis humor meegebracht en nam altijd de tijd om even een goed sociaal gesprek te voeren. Dus niet altijd gerelateerd aan het werk.

Eric heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en heeft na lang wikken en wegen het besluit genomen om een nieuwe fase in zijn leven te gaan nemen. Een moeilijke beslissing na zo vele dienstjaren bij MobiVit (&Ter Veen Compleet Wonen). Toch heeft hij dit moedige besluit genomen.

Voor ons team zal dit een erg groot gemis zijn maar wij wensen jou Eric natuurlijk al het goede toe! Je nieuwe collega’s zullen er zeker een hele goede, spontane en vrolijke collega bij gaan krijgen.

Het hele team van MobiVit willen jou Eric bedanken voor de goed inzet de afgelopen jaren. Wij wensen jou en je gezin heel veel geluk toe voor de toekomst.

Het ga je goed!

Ko, Klaas, Rogier, Hans, Peter en Johan


(Mei 2019) Collega Eric Wessels gaat ons verlaten

Vragen over dit product? Laat het ons weten:

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prinsen

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit