neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen  


het laatste Nieuws van mobivit

  • (December 2017) MobiVit opent winkel in Hoogeveen

HOOGEVEEN – MobiVit, de winkel voor senioren, gaat zich per 1 januari 2018 vestigen in Hoogeveen. Ze hebben een prachtige zichtlocatie gevonden, direct bij de op- en afrit van de A28, aan de Schutstraat 199b.

In het voormalige pand van Opel Hartgers is iedereen vanaf 2 januari 2018 welkom om de uitgebreide collectie in scootmobielen, relaxfauteuils, sta op stoelen, hoog- laagbedden, seniorenmeubelen en andere comfortartikelen te komen bekijken. In de ruim  zeshonderd vierkante meter grote winkel vinden klanten volop keuze. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein, evenals ruimte en gelegenheid om eventueel binnen of buiten enkele scootmobielen rustig en veilig uit te proberen.

,,We kregen de kans dit pand te betrekken en hebben besloten om de stap naar Hoogeveen te maken”, zegt Klaas Schepers, die samen met Ko ter Veen eigenaar is van MobiVit.  In de basis zijn wij een Schoonoords bedrijf met winkels in Schoonoord, Emmen en Assen. Met name Schoonoord en Emmen liggen in hetzelfde geografische bedieningsgebied. Wij merken dat mensen uit Zuid Oost Drenthe net zo gemakkelijk naar Schoonoord als naar Emmen rijden voor onze producten. De afstand tussen de winkel in Emmen en die in Schoonoord is slechts 15 a 20 minuten met de auto. Daarom hebben we weloverwogen besloten om de winkel van Emmen te verhuizen naar Hoogeveen.

Wij beseffen dat wij nu voor sommige mensen uit Zuid Oost Drenthe wellicht iets moeilijker bereikbaar zullen zijn, maar daar tegenover zullen wij voor een hele grote groep mensen uit het bedieningsgebied Hoogeveen en omstreken veel beter bereikbaar zijn. Als dé Drentse Seniorenwinkel zijn we nu met vestigingen in Schoonoord, Assen én Hoogeveen relatief eenvoudig te bereiken voor een ieder uit de gehele provincie. En natuurlijk blijft overeind dat we op verzoek ook graag met onze Mobiele Showroom met scootmobielen en/of stoelen naar u als klant toekomen voor een passing aan huis. Tevens zal u ons regelmatig blijven tegenkomen op (week-)markten en bij woonzorgcentra.  

MobiVit is een winkel voor alle senioren en niet alleen voor degene die minder mobiel geworden zijn. Zo hebben ze een breed assortiment aan relaxfauteuils (manueel en elektrisch) staan, die met name geschikt zijn voor de energieke moderne 60 plussers. Prachtige designstoelen die passen in elk interieur ! ‘Want “ zegt Ter Veen “wie wil nu niet ’s avonds, na een actieve dag, heerlijk comfortabel onderuitzakken in zijn of haar eigen relaxfauteuil”.

MobiVit onderscheidt zich in haar laagdrempeligheid en klantvriendelijkheid. Het blijkt een succesformule: de organisatie groeit snel en is voor velen een begrip in de regio. “Ons succes zit met name in onze werkwijze met korte lijnen en direct contact”, vertelt Schepers, ”Iedereen kent ons en velen spreken ons aan bij de voornaam en dat vinden wij alleen maar plezierig.”     .

MobiVit wil mensen met een hulpvraag graag de juiste middelen bieden. Tegenwoordig komen de meeste mensen niet meer in aanmerking voor ‘gratis’ producten van gemeente of verzekering. Bij MobiVit vinden mensen wat zij zoeken tegen een aantrekkelijke prijs. Zo hebben ze ook een brede collectie zo-goed-als-nieuwe scootmobielen, bankstellen en sta op stoelen voor de wat smallere beurs. En dat alles in een sfeervolle zaak waar iedereen rustig en ongedwongen kan rondkijken en volop keuze heeft.

Naast de genoemde ‘grote’ hulpmiddelen biedt MobiVit een ruime collectie rolstoelen en rollators, maar ook kleinere comfortartikelen. Denk hierbij aan artikelen voor onder meer huishouden, badkamer en toilet. Al deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat mensen zo veel mogelijk onafhankelijk blijven en daardoor langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Schepers: ,,Dankzij ons ruime aanbod hebben wij een oplossing voor iedereen.”

Mensen met een hulpvraag de juiste en betaalbare middelen bieden was 5 jaar geleden een drive voor beiden om MobiVit in het leven te roepen. En daar is niets aan veranderd. Ter Veen: “Iedereen moet mobiel kunnen blijven. Dat houdt je vitaal. Mobiliteit en vitaliteit, dat is waar MobiVit voor staat.”

 


(December 2017) MobiVit opent winkel in Hoogeveen

Vragen over dit product? Laat het ons weten:

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prinsen

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit