neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen  


het laatste Nieuws van mobivit

  • (december 2016) Samenwerking Treant Zorggroep - MobiVit

SAMENWERKING TREANT ZORGGROEP - MOBIVIT

MobiVit actief in woonwijkcentra van Treant Zorggroep in Emmen

EMMEN -  Treant Zorggroep heeft meerdere woonwijkcentra in Emmen (de Holdert, de Horst, Oostermarke, Zuidermarke, Holtingerhof en Valkenhof), Sleen (de Schoel), Schoonoord (Ellertsveld)en Aalden (de Korenhof)waar men  zorg verleent en bewoners en cliënten ondersteunt om zoveel mogelijk hun gewone leven in stand te houden.  Medewerkers van Treant Zorggroep spannen zich in om voor alle bewoners een fijn en veilig thuis te creëren.  Een thuis waar ook familie, vrienden en buurtgenoten altijd van harte welkom zijn.

 

Een belangrijk onderdeel van deze ondersteuning zijn zorghulpmiddelen. Om de ondersteuning te optimaliseren is Treant Zorggroep een samenwerking aangegaan met MobiVit.  MobiVit levert hulpmiddelen zoals Sta op stoelen, scootmobielen, Hoog- laagbedden, rollators en rolstoelen, maar ook veel andere kleine hulpmiddelen.

 

Cliënten en (buurt-)bewoners van de woonwijkcentra die vragen hebben omtrent hun eigen hulpmiddelen of overwegen om een hulpmiddel aan te schaffen kunnen via hun receptie een vrijblijvende afspraak maken met MobiVit.

MobiVit zal dan op zeer korte termijn thuis bij de mensen langs komen om de eigen hulpmiddelen (gratis) te controleren, kleine reparaties uit te voeren of de aanvrager te voorzien van goede adviezen, (technische) tips en eventuele nieuwe hulpmiddelen.

 

Heeft u interesse of vragen omtrent hulpmiddelen, vraag dan aan de receptie van uw woonwijkcentrum om MobiVit vrijblijvend een afspraak met u te laten maken.

U mag dat ook doen, indien u verder geen gebruik maakt van de diensten van Treant Zorggroep. 


(december 2016) Samenwerking Treant Zorggroep - MobiVit

Vragen over dit product? Laat het ons weten:

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen   
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork   
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der Aa

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit