neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen  


het laatste Nieuws van mobivit

  • (April 2018) rollator inruil actie verlengd

(April 2018) rollator inruil actie verlengd!

Het mooie weer is weer aangebroken en u zult zeer waarschijnlijk weer wat meer buiten gaan komen. U merkt misschien dat de rollator toch niet helemaal voldoet aan uw wensen.

Wij van MobiVit hebben onze rollator inruil actie wegens groot succes verlengd. U krijgt voor uw oude rollator € 50,- korting op de aankoop van een nieuwe. Het mooie is dat wij goede doelen steunen met 'uw' oude rollator. Wij schenken deze aan diverse goede doelen. Deze organisaties zullen uw oude rollator nog een tweede leven gaan geven. Deze worden dan zo goed als kan 'hersteld' en uitgedeeld aan mensen die het niet zo 'breed' hebben en toch afhankelijk zijn van een rollator.

Wij hebben een zeer ruim assortiment rollators. U kunt alvast een kijkje nemen op site of komt u langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag met het maken van een goede keuze. 

U vind ons in Assen, Hoogeveen en Schoonoord.


(April 2018) rollator inruil actie verlengd

Vragen over dit product? Laat het ons weten:

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prinsen

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit