neem contact met ons op  0591 381 651  
GRATIS UITPROBEREN BIJ U THUIS met onze mobiele showroom afspraak inplannen  


het laatste Nieuws van mobivit

  • (April 2017) De 3e Editie van de Drentse Seniorendag is een feit
    drentse seniorendag img

 

De 3e Editie van de Drentse Seniorendag is een feit!

Van 1965 tot 1972 was de Drentse Bejaardendag een begrip voor alle senioren in heel Drenthe. Ieder jaar trok deze dag duizenden Drentse senioren naar Schoonoord, desondanks kwam er na 1972 een einde aan.

Maar sinds 2015 is daar verandering in gekomen. MobiVit heeft gezamenlijk met Egbert Jan Maaltijdservice uit Beilen de organisatie weer opgepakt.

Omdat er in Drenthe weinig van dergelijke ‘festivals’ voor senioren worden georganiseerd en dankzij alle positieve reacties na de eerste 2 edities, heeft de organisatie besloten om dit jaar (op woensdag 6 september) opnieuw de Drentse Seniorendag  te organiseren, wederom in de sfeervolle omgeving van het Openluchtmuseum Ellert en Brammert te Schoonoord.

 

Tijdens deze 3e editie zullen voor u optreden; het Duo Karst, het Amusementskoor Hoogeveen en de Jaknikker-Kapel uit Schoonebeek.

Er wordt rond het middaguur een heerlijke uitgebreide lunch geserveerd en de aanwezigen krijgen gedurende de dag diverse hapjes en drankjes

 

Kaarten kosten 27,50 euro, inclusief lunch, consumpties, entree Openluchtmuseum en uiteraard toegang tot alle optredens.

Vanaf heden kunt u via de website www.drentseseniorendag.nl óf per mail (info@mobivit.nl en info@egbertjancatering ) kaarten reserveren voor dit gezellige evenement.

U kunt zich natuurlijk ook gewoon kaarten kopen in één van de winkels van Mobivit of aan de balie bij Egbert Jan Maaltijdservice. Wij verzoeken u deze á contant te voldoen.

Er is plaats voor 700 mensen en vol is vol. Wie er graag bij wil zijn, doet er dus goed aan om snel kaarten te reserveren.

 

Voor meer informatie kijkt u op www.drentseseniorendag.nl of neem contact op met MobiVit 0591-381651 of Egbert Jan Catering 0593-543959.


(April 2017) De 3e Editie van de Drentse Seniorendag is een feit

Vragen over dit product? Laat het ons weten:

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen   
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork   
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der Aa

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit