Foto van Mezzo 4-wiel
Foto van Mezzo 4-wiel
Foto van Mezzo 4-wiel
Foto van Mezzo 4-wiel
Foto van Mezzo 4-wiel

Mezzo 4-wiel

Occasion Mezzo 4-wiel

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Mezzo 4-wiel. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Kwaliteit occasion.

  Best geveerde scootmobiel in zijn klasse | 15 km/u, actieradius max 45 km | eenvoudige bediening

  Laat u verrassen door de Mezzo! De ideale combinatie tussen rij-comfort, snelheid en compacte afmetingen. Door de hoge mate van wendbaarheid en lichte besturing is deze scootmobiel zeer prettig in zijn bediening. Het gepatenteerde INDEGO veersysteem vangt zonder problemen oneffenheden in de weg op. Doordat de Mezzo automatisch snelheid mindert in de bocht, de remlichten zichzelf activeren zodra u het gas loslaat en voorzien is van goede verlichting biedt de Mezzo u de optimale veiligheid op weg! De Mezzo is een Nederlands ontwerp net als de Solo en de Primo en dus perfect afgestemd op de Nederlandse wegen en paden!

  De stoel van de Mezzo 4 scootmobiel is in hoogte verstelbaar via de gasveer in de stoel kolom. De rugleuning is in hoek verstelbaar ook is er gedacht aan een extra steun in de onderrug middels de lumbaal steun. De Armleuningen zijn te verstellen. De stoel zelf is in zijn geheel 360 graden te draaien.

  Specificaties

  Artikelnummer
  447
  EAN nummer
  1000000004472
  Voorraad
  1 stuk
  Leverancier
  -
  Aantal wielen
  4
  Accu
  2 x 75 Ah
  Actieradius
  Meer dan 45 km

  Vragen over Mezzo 4-wiel ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: