Zonwering

Woont u in de regio Assen, Hoogeveen of Schoonoord en bent u op zoek naar zonwering? MobiVit verkoopt verschillende soorten zonwering voor uw woning. Neem gerust eens contact met ons op om informatie op te vragen. Of kom eens langs in één van onze showrooms in Assen, Hoogeveen of Schoonoord om onze producten met eigen ogen te bekijken.

3 artikelen  

Verschillende soorten zonwering

Bij MobiVit kunnen we u helpen aan verschillende soorten zonwering.

Jaloezieën
Jaloezieën staan ook wel bekend als luxaflexen, maar Luxaflex is in werkelijkheid een merk dat jaloezieën maakt. Dit type zonwering is erg populair als binnenzonwering. Jaloezieën geven uw woning een sfeervolle en tijdloze uitstraling. U kunt ze gemakkelijk dicht draaien om zonlicht af te weren of privacy te creëren.

Gordijnen
Bij MobiVit vindt u verschillende soorten gordijnen. Zo kunt u bij ons kiezen tussen plisségordijnen, inbetween gordijnen en meer. Voor in uw woonkamer hebben wij fraaie decoratieve gordijnen en voor in uw slaapkamer zijn onze verduisterende gordijnen erg geschikt. Wilt u uw gordijnen op maat laten maken? Ook dat is bij ons mogelijk.

Zonwering kopen bij MobiVit

Heeft u interesse in onze zonwering? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om informatie op te vragen of voor een professioneel advies. Langskomen kan natuurlijk ook. In onze showrooms in Assen, Hoogeveen en Schoonoord helpen wij u graag aan uw perfecte zonwering.