Vloer kopen

Bent u op zoek naar een duurzame laminaatvloer? Bij seniorenwinkel MobiVit in Schoonoord vindt u een mooi aanbod kwalitatieve vloeren in verschillende soorten en maten. Zo verkopen wij naast laminaat ook vloerbedekking, Vinyl en PVC. Hieronder vindt u een impressie van ons ruime assortiment. Liever de vloer in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom van Schoonoord!

4 artikelen  

De voordelen van laminaat

Laminaat is een erg populair type vloer, wat komt door de vele voordelen die het biedt:

  • Een laminaatvloer geeft uw woning een fraaie uitstraling. Doordat het tegenwoordig niet meer van echt hout is te onderscheiden, creëert u met deze vloersoort een natuurlijke en authentieke look.
  • Laminaat heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De kwaliteit van dit type vloer is dik in orde en tegelijkertijd is het ook voor mensen met een wat minder dikke portemonnee prima te betalen.
  • Laminaatvloeren zijn duurzaam en gaan bij goed onderhoud lange tijd mee. En dat onderhoud is slechts een fluitje van een cent.
  • Laminaat is relatief eenvoudig te leggen door het handige kliksysteem.
  • Tot slot is dit type vloer goed te combineren met vloerverwarming, waardoor u nooit meer koude voeten heeft.

Soorten laminaat bij MobiVit

Bij Mobivit Schoonoord vindt u verschillende soorten laminaat. Bekijk bijvoorbeeld eens onze duurzame, bruine, eiken laminaatvloer. Deze geeft uw woonkamer een erg knusse en authentieke sfeer. Of wat dacht u van een witte laminaatvloer? Zeer geschikt als u een wat modernere uitstraling wilt creëren in uw huis. Breng voor ons volledige aanbod eens een bezoekje aan één van onze showrooms.

Vloerbedekking

Naast laminaat hebben wij in ons assortiment ook verschillende soorten vloerbedekking. Ook dit is een erg geschikte soort vloer voor in uw woning. Het werkt bijvoorbeeld geluiddempend en is veilig voor kinderen om op te spelen. Ook creëert het een gezellige sfeer en is het lekker warm aan uw voeten. Wij verkopen onder andere de vloerbedekking Hairy. Dit is een heerlijk zachte vloerbedekking hier erg lekker aanvoelt aan uw voeten.

Plan gauw een afspraak in Schoonoord of kom gewoon eens op de bonnefooi langs. Onze professionele medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte laminaatvloer of vloerbedekking.