Kasten en dressoirs

Wilt u uw interieur voorzien van net een andere uitstraling? Dan is een nieuwe kast of dressoir een goede keuze! Bij Mobivit vind je verschillende kasten, dressoirs en tv-meubelen voor in uw woning! De houten meubelen zijn prachtig afgewerkt en zijn een aanwinst voor uw (woon)kamer! Wacht niet langer en bekijk het nu het assortiment!

0 artikelen  

Geen resultaten.

Kasten, dressoirs en tv-meubels voor uw interieur

In het bovenstaande assortiment vindt u verschillende kasten, dressoirs en tv-meubelen. Al onze houten meubelen zijn prachtig afgewerkt en zijn verkrijgbaar voor een scherpe prijs. De tv-meubelen van Mobivit zijn voorzien van verschillende handige vakjes en lades waar u allerlei spullen in kunt opbergen. De televisie zelf kunt u op het meubel plaatsen, echter kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om het tv-meubel als kastje te gebruiken.

De kasten en dressoirs van Mobivit zijn verkrijgbaar in zowel lichte als donkere afwerking en zijn gemaakt van kwalitatief hardhout. Afhankelijk van de rest van uw interieur kunt u kiezen voor één van de verschillende varianten. De donkere varianten hebben een neutralere uitstraling dan de lichte varianten, waardoor deze minder uitspringen in uw interieur. Als u liever een iets opvallendere kast heeft dan kunt u kiezen voor lichtere variant.

Kasten en dressoirs kopen bij Mobivit

Wanneer u uw kasten en dressoirs koopt bij Mobivit kunt u rekenen op uitstekende service. Bent u zelf niet instaat om bij ons in de winkel te komen? Dan kunt u gebruik maken van de handige haal- en brengservice, in dit geval halen wij u op en brengen u naderhand weer thuis. Zo kunt u rustig de producten bekijken. Besluit u om een kast aan te schaffen? Dan wordt deze vanzelfsprekend bij u thuis afgeleverd.

Kom langs in één van de showrooms van Mobivit

Wilt u toch liever alle modellen in het echt zien en tegelijk vergelijken? Geen probleem! Kom langs in één van onze showrooms in Hoogeveen, Schoonoord of Assen. Onze medewerkers staan hier klaar om u te helpen en adviseren. Het is raadzaam om eerst even telefonisch contact op te nemen om te kijken in welke vestiging de kasten aanwezig zijn. Klik hier voor onze contactgegevens.