Gordijnen kopen bij MobiVit

Op zoek naar mooie gordijnen? Bij MobiVit vindt u verschillende soorten gordijnen die geschikt zijn voor uw woonkamer of slaapkamer. Zo kunt u kiezen uit plisségordijnen, inbetween gordijnen en meer. Onze specialisten maken graag uw gordijnen op maat. Kom eens langs bij ons in de winkel en we gaan graag voor u aan de slag!

2 artikelen  

Verschillende soorten gordijnen

Bij MobiVit vindt u verschillende soorten gordijnen, die ieder zijn eigen voor- en nadelen hebben. Zo zijn inbetween gordijnen erg geschikt voor in uw woonkamer, omdat ze echte sfeermakers zijn. Hetzelfde geldt voor plisségordijnen, die ook wel duettes worden genoemd. Bent u op zoek naar gordijnen voor uw slaapkamer, dan kunt u beter kiezen voor overgordijnen of verduisterende gordijnen. Deze laten namelijk nauwelijks licht naar binnen.

Gordijnen op maat

Wat voor afmetingen uw ramen ook hebben, bij MobiVit vindt u altijd de geschikte gordijnen voor u. Wij maken namelijk onze gordijnen op maat. Hierbij heeft u een ruime keuze aan verschillende stoffen en kleuren. Zo kunt u uw nieuwe gordijnen helemaal afstemmen op de uitstraling van uw interieur.

Gordijnen van MobiVit

Weet u nog niet helemaal welke gordijnen u wilt gaan kopen? Misschien dat u op onze website dan wat inspiratie kunt vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ons model Gordijn Basic. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past erg goed in uw slaapkamer. Een andere optie is de Gordijn Flank. Dit model is van hoge kwaliteit en daarnaast ook erg duurzaam. Doordat ze uw ruimte goed verduisteren zijn ze erg geschikt voor in de slaapkamer.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze gordijnen? Neem eens contact met ons op voor vrijblijvend advies of plan een afspraak met ons in. Of kom gewoon eens langs in één van onze winkels!