Foto van Majestic Dat zit
Foto van Majestic Dat zit
Foto van Majestic Dat zit
Foto van Majestic Dat zit
Foto van Majestic Dat zit

Majestic Dat zit

Majestic sta-op

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Majestic Dat zit. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Dat Zit - fauteuil Majestic - Sta op

  Dat de fauteuil Majestic een vorstelijk zitcomfort heeft, kunt u al afleiden uit de naam. De zijdelingse steun in zowel de rug als op het zitvlak is echt ongekend! Ook de armleggers geven exact daar waar nodig de juiste ondersteuning aan uw armen. Het hoofdsteun gedeelte is standaard uitgevoerd met een “topswing” mechanisme, maar daarnaast kan het hoofdkussen ook nog omhoog en omlaag bewogen worden. Uw hoofd wordt op deze manier precies op de juiste plaats gesteund, maar dit is nog niet alles! Als klap op de vuurpijl kunnen de beide zijkanten van de hoofdsteun omgebogen worden.

  Hierdoor wordt de fauteuil Majestic een oorfauteuil , die uw hoofd precies daar de zijdelingse steun geeft waar u hem nodig heeft. Wat betreft maatvoering zijn er drie zitdiepte maten en 5 hoogte maten; daarmee maken we de fauteuil mooi op maat voor u. Wat betreft de bediening is er de keuze uit een handmatige, een 2 motorige of een sta-op versie. Samen met de 9 mogelijke voeten en de vele bekledingsmogelijkheden en eventueel een extra opblaasbare lendensteun maakt dat u de fauteuil helemaal op uw wensen af kunt stemmen.

  Wij hebben in onze filialen de meest complete stoel staan:

  Met sta-op functie
  Elektrische top-swing
  Schitterende zacht leren bekleding
  Met de handbediening aan een krulsnoer.

  In deze stoel moet u gewoon gaan zitten voor de beleving.


  Maten:

  Hoog: 117 cm.
  Diep: 66 cm.
  Breed: 68 cm.
  zithoogte: 42,44,46,48,50 cm.
  zitdiepte: 49,51,53 cm.

  Voet:

  Fauteuil is ook mogelijk met een andere schijf of stervoet.

  Bekledingsmogelijkheden:

  Bij Dat Zit! zijn er ongekend veel bekledingsmogelijkheden. Er is een keuze uit uit meer dan 100 leer kleuren in meerdere kwaliteiten. Ook in stof zijn er veel opties, zo kunt u bijvoorbeeld alle stoffen uit de collectie van weverij de Ploeg kiezen. Maar ook van de Deense topmerken Kvadrat en Gabriël kunnen wij alle stoffen leveren.

  Daarnaast mag u ook stof en leder op uw fauteuil combineren. Hiermee kunt u uw Dat Zit! fauteuil precies uw eigen signatuur meegeven. Tenslotte is het ook mogelijk uw eigen stof of leder door ons te laten verwerken.  Specificaties

  Artikelnummer
  7878
  EAN nummer
  1000000078787
  Voorraad
  1 stuk
  Leverancier
  -
  Draaibaar
  Ja
  Elektrisch bedienbaar
  Ja
  Aantal motoren
  2
  Maatwerk
  Semi-maatwerk
  Merk
  Dat zit

  Vragen over Majestic Dat zit ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: