Foto van Invacare Comet
Foto van Invacare Comet
Foto van Invacare Comet
Foto van Invacare Comet
Foto van Invacare Comet

Invacare Comet

Occasion Invacare Comet

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Invacare Comet. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Zien is kopen, zo goed als nieuwe Comet 4 wiel

  Schitterende scootmobiel voor grotere afstanden.

  De Invacare Comet combineert veiligheid met comfortabel rijden, waarbij betrouwbaarheid voorop staat. Of het nu gaat om boodschappen doen of een uitdagende buitenrit, met deze snelle scootmobiel kunt u met een gerust hart op pad. Door het samenbrengen van stoere outdoor-capaciteiten, ergonomie en een mooie vormgeving is de Comet een uitstekende keuze voor al uw vervoerswensen.

  Voor veilig en gecontroleerd rijden

  De Invacare Comet met zijn grote wielen, krachtige motor en instelbare vering (zowel voor als achter in het chassis) nodigt uit tot het aangaan van avontuur. Hij is uitgerust met een elektronische snelheidsbegrenzer (aan- en uit te schakelen) voor het nemen van bochten en elektronica die een zichtbaar en hoorbaar signaal geven wanneer de accu opgeladen dient te worden. Verder beschikt deze scootmobiel over een uitstekend verlichtingssysteem met koplampen, richtingaanwijzers die automatisch uit gaan als u deze per ongeluk aan laat staan en een krachtig remlicht.

  Compact en goed uitgerust

  De ergonomisch gevormde stuurkolom helpt u om precieze manoeuvres in kleine ruimtes uit te voeren waarbij alle bedieningsopties binnen handbereik zijn. Daarnaast zorgt een zeer comfortabele stoel voor een goede zitmogelijkheid.

  Specificaties

  Artikelnummer
  446
  EAN nummer
  1000000004465
  Voorraad
  1 stuk
  Leverancier
  -
  Aantal wielen
  4
  Accu
  2 x 75 Ah
  Actieradius
  50 km

  Vragen over Invacare Comet ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: