Foto van Intelli-Gel kussen / Anti Decubitus

Intelli-Gel kussen / Anti Decubitus

Vermindert het risico op ontwikkelen van decubitus. Te gebruiken als bestaand kussen in uw stoel of rolstoel


  Omschrijving

  Intelli-Gel kussen Anti-Decubitus Het Intelli-Gel kussen is verkrijgbaar in twee typen Intelli-Gel Contour en Intelli-Gel Low Profile topper.

  Intelli-Gel Contour:

  Het kussen Intelli-Gel Contour is ontwikkeld om het risico van het ontwikkelen van decubitus te verminderen en te helpen in het genezen van antidecubitus tot de categorie II (EPUAP). Het Intelli-Gel Contour kussen is bedoeld om een bestaand zitkussen in een stoel te vervangen of als zitkussen te gebruiken in alle mogelijke varianten rolstoelen en op harde oppervlakten. Het Intelli-Gel Contour zitkussen is 9 cm dik.

  Intelli-Gel Low Profile Topper:

  Het kussen Intelli-Gel Low Profile Topper is ontwikkeld met als doel deze te gebruiken bovenop een bestaand zitkussen in een stoel of in rolstoelen met een zgn. hangmat zitting om het comfort te verbeteren en tegelijkertijd de vele voordelen van de Intelli-Gel Contour te integreren zonder de zithoogte significant te verhogen. Indien gebruikt als toplaag op een bestaand zitkussen kan het Intelli-Gel Low Profile Topper kussen het risico op decubitus bij mensen met een hoog risico of bij mensen met bestaande decubitus tot de categorie II (EPUAP) verminderen. Het Intelli-Gel Low Profile Topper zitkussen is 5 cm dik .

  Het Intelli-Gel Low Profile kussen is ook bedoeld om het comfort te verhogen voor gezonde mensen die landurig zitten, zoals bijvoorbeeld tijdens vliegreizen of op kantoor.

  Intelli-Gel kussenhoezen

  De Intelli-Gel kussens zijn verkrijgbaar in met twee soorten bekledinghoezen.

  1. Geweven stretchstof: een lichtgewicht, aan twee zijden rekbare, gewoven stoffen bekledinghoes met een anti-slip ondergrond, voorzien van een handvat zodat het gemakkelijk meeneembaar is.

  2. Poly-urethaan bekleding: een lichtgewicht, aan twee zijden rekbare, ademende, incontinentiebestendige, naadloze bekledinghoes.

  De Intelli-Gel kussens zijn geschikt voor een brede groep van gebruikers voor zowel comfort als zorg gerelateerde toepassingen. De bekleding uit poly-urethaan is het meest geschikt indien regelmatig schoonmaken noodzakelijk is.

  Afmetingen van de kussens zijn:

  • 400 mm x 400 mm
  • 450 mm x 400 mm
  • 450 mm x 450 mm
  • 510 mm x 400 mm
  • 510 mm x 450 mm

  Specificaties

  Artikelnummer
  240
  EAN nummer
  1000000002409
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -

  Vragen over Intelli-Gel kussen / Anti Decubitus ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: