Foto van Insuline koel bewaren

Insuline koel bewaren

Zeer belangrijk om uw insuline koel te bewaren. Met deze handige koel (Icool) etui is dat geen probleem. handig voor op reis

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Insuline koel bewaren. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Insuline koel bewaren Waarom moet men insuline koel bewaren? Men moet insuline koel bewaren, omdat het bij hoge temperaturen (boven 30 graden) zijn werking verliest. Bij kamertemperatuur (onder 30 graden) kan men insuline maximaal 4 weken bewaren. Tevens is de insuline ook bij te koude temperaturen (onder 2 graden) niet meer werkzaam.

  De beste manier om insuline te bewaren is in de koelkast op 4 tot 8 graden Celcius. Wanneer men op reis is of op vakantie heeft men wellicht geen beschikking over een koelkast. ook wanneer men lang in de auto zit op een warme zomerdag moet men oppassen met de temperatuur voor de insuline. In deze gevallen zou men bijvoorbeeld een koeltasje kunnen gebruiken.

  Daarom………..deze Koeltas iCool

  Het iCool etui houdt de insuline koel, het bestaat uit een koel- en een beschermetui. Dompel het koeletui 1 tot 2 minuten onder in koud water of houdt het ongeveer 30 tot 40 seconden onder koud stromend water. De speciale Gel in het etui is gelijkmatig verdeeld en absorbeert het koude water. Wring het overtollige water eruit en dep het etui droog met een handdoek.

  Plaats nu de insulinepennen in het koude koeletui. Dit koeletui kan nu worden gestopt in het beschermetui. Uw insulinepennen blijven ongeveer 4 dagen op kamertemperatuur (afhankelijk van de omgevings-temperatuur) Dit koeletui kan vele malen opnieuw worden gebruikt. Ook te gebruiken voor medicijnen die koel bewaard dienen te worden.

  Specificaties

  Artikelnummer
  239
  EAN nummer
  1000000002393
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -
  Woonruimte
  Overig

  Vragen over Insuline koel bewaren ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: