neem contact met ons op  0591 381 651  Hoog-laag bed Westerbork 

Hoe ideaal zou het zijn als u soepel uw bed kunt in- en uitstappen?  

Zonder zorgen naar bed gaan en bijkomen van uw nachtrust, dat is toch wat iedereen wil? Heerlijk slapen in een verstelbaar bed. Vanuit Westerbork bent u voor optimaal comfort bij MobiVit aan het juiste adres.  

Wat is een seniorenbed? 

Een seniorenbed is eigenlijk gewoon een ledikanten bed. Een ledikanten bed die u in de hoogte kunt verstellen. Dankzij de mogelijkheid dat je het bed kunt verstellen krijgt u extra comfort. Het is handig voor uzelf, u hoeft niet te bukken bij het opmaken van uw bed en u kunt makkelijk onder het bed schoonmaken. Met de  hoog-laag functie kunt u makkelijk in- en uitstappen. U bedient het bed elektrisch. Wij hebben in ons assortiment verschillende bedden, zowel tweepersoons die deelbaar zijn als eenpersoonsbedden. 

Hoog-laag bed WesterborkDeelbaar seniorenbed WesterborkSeniorenbed Westerbork

Groot assortiment 

Om voor u een geschikt hoog-laag bed te vinden hebben wij een uiteenlopend assortiment.  Wilt u liever geen nieuw hoog-laag bed aanschaffen? Geen probleem wij hebben ook gebruikte hoog-laag bedden. U kunt bij ons hoog-laag bedden huren voor een bepaalde en onbepaalde tijd.  U bent vanuit Westerbork bij MobiVit aan het juiste adres.  Wilt u optimaal comfort beleven? Kijk dan ook eens bij onze matrassen. Om optimaal comfort te creëren is het verstandig om er ook een nieuwe matras bij te nemen. Ons personeel gaat deskundig en professioneel te werk. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij samen met uw wensen het geschikte hoog-laag bed voor u vinden.  

Een hoog-laag bed nodig? Wij komen bij u thuis 

Om u van de best denkbare service te voorzien zijn wij in het bezit van een mobiele showroom. In overleg met u nemen we een paar modellen mee. U krijgt thuis vrijblijvend een demonstratie en u kunt het bed in uw eigen omgeving rustig op uw gemak in Westerbork uitproberen. 

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit