neem contact met ons op  0591 381 651  Hoog-laag bed Stadskanaal 

Makkelijk uit bed komen 

Komt u soms minder makkelijk uit bed? Gaat het niet allemaal zo eenvoudig meer als vroeger? Geef uzelf extra comfort en schaf een seniorenbed aan. Woont u in Stadskanaal en bent u op zoek naar een hoog-laag bed? Wij komen vrijblijvend met onze mobiele showroom naar uw huis.  

Seniorenbed zorgt voor comfort 

Een seniorenbed maakt het u een stuk makkelijker. U kunt zowel makkelijk in en uit bed stappen, door de verstelbare hoogte. U hoeft tijdens het verschonen van het bed en het opmaken van uw bed uw rug minder te belasten dankzij de elektrische verstelbare bediening. Met een hoog-laag bed komt u makkelijker op plaatsen waar u normaal niet zo goed bij komt met het schoonmaken. Denk bijvoorbeeld aan onder het bed. U stelt het hoog-laag bed hoog in en u heeft alle ruimte om onder het bed schoon te maken. Gaat in de toekomst de tijd aanbreken dat u verzorging nodig heeft? Ook dan is een seniorenbed een echte aanrader. Zij kunnen dan op ergonomische hoogte werken.  

Stadskanaal SeniorenbedHoog-laag bed StadskanaalDeelbaar seniorenbed

Nieuw, gebruikt en leenmodellen 

Of u nu een hoog-laag bed wilt huren in Stadskanaal of dat u een bed wilt kopen u bent bij MobiVit aan het juiste adres. U kunt bij ons zowel hoog-laagbedden huren per maand of voor een onbepaalde tijd. Uiteraard kunt u ook verschillende modellen zowel nieuw als gebruikt bij ons kopen. Om u van extra comfort te voorzien is het ook belangrijk om te kijken naar een comfortabele matras.  

Weet u wat u wilt? Wij komen bij u thuis 

Om u van de best denkbare service te voorzien komen wij vrijblijvend bij u thuis in Stadskanaal met onze mobiele showroom. Ons deskundige personeel zal u een uitgebreide uitleg geven over de werking van het bed en u kunt het bed vrijblijvend testen. Wij helpen u graag om het u zo comfortabel mogelijk te maken.  

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit