neem contact met ons op  0591 381 651  Hoog-laag bed Schoonoord 

MobiVit is de seniorenbeddenspecialist van Schoonoord 

Kent u het gevoel dat alles niet meer zo soepel gaat als vroeger? U kunt soms last krijgen van kleine pijntjes in uw rug bij het in en uit bed stappen. U gunt uzelf toch comfort en u wilt toch niet hoeven te bukken om uw bed op te maken of als u in bed wilt stappen? Hoe fijn zou het zijn om zorgeloos zonder pijn uw bed in te stappen? Met een hoog-laag bed blijft u langer onafhankelijk van uw omgeving.  

Wat is een seniorenbed? 

Een seniorenbed is een bed die u elektrisch kunt bedienen. U kunt een seniorenbed, zowel omhoog als omlaag doen. Een ander woord voor een seniorenbed is ook wel een hoog-laag bed. Wij hebben bij MobiVit in Schoonoord een groot assortiment aan seniorenbedden. Wilt u een nieuw seniorenbed? Wilt u een gebruikt seniorenbed? Wilt u een seniorenbed voor bepaalde of onbepaalde tijd huren? Geen probleem bij MobiVit is alles mogelijk, ook voor seniorenbedaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres.  

Seniorenbed SchoonoordDeelbaar seniorenbed SchoonoordHoog-laag bed Schoonoord

Waarom een seniorenbed? 

Service 

Service is erg belangrijk voor ons, daarom zijn wij altijd eerlijk en leveren wij u goede kwaliteit. Wilt u graag naar onze laagdrempelige winkel in Schoonoord komen om een seniorenbed te bekijken, maar bent u verhindert om zelfstandig naar de winkel te komen? Geen probleem wij hebben een haal- & brengservice. Wij halen u gratis bij uw huis in Schoonoord op en als u uitgekeken bent brengen wij u ook weer naar huis. Weet u wat u wilt en wilt u liever thuis een instructie krijgen? Wij hebben een mobiele showroom en komen graag bij u thuis. Wij geven u vrijblijvend een demonstratie en instructie aan huis en u kunt het bed testen. 

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit