neem contact met ons op  0591 381 651  Hoog-laag bed Nieuw-Amsterdam 

Soepel uw bed uitkomen 

Weet u nog het moment dat u niet hoefde na te denken voor u het bed in of uit stapte? Soms kan het gebeuren dat u last krijgt van kleine kwalen. Om ervoor te zorgen dat u weer net als eerder soepel uit uw bed kunt gaan is een hoog-laag bed de uitkomst.  Woont u in Nieuw-Amsterdam en bent u opzoek naar een hoog-laag bed? Wij komen bij u thuis waar u rustig op uw gemak het bed kunt uittesten.  

Verschillende modellen 

Om voor u in Nieuw-Amsterdam het geschikte model te vinden is het belangrijk dat wij uw wensen en ideeën weten. Met onze kennis en uw wensen kunnen wij samen het geschikte seniorenbed voor u vinden. Wilt u een tweepersoonsbed die deelbaar is? Wilt u een gloednieuw hoog-laag bed? Wilt u een gebruikt seniorenbed? Wilt u een bed tijdelijk huren? Wilt u een bed huren voor een onbepaalde tijd? U bent bij MobiVit aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk om voor u het juiste model te vinden en dat u die makkelijk kunt bedienen.   

Seniorenbed Nieuw-AmsterdamHoog-laag bed Nieuw-AmsterdamDeelbaar seniorenbed Nieuw-Amsterdsm

Een seniorenbed : 

Service en kwaliteit 

Service en kwaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken. Wilt u vanuit Nieuw-Amsterdam graag bij ons in de winkel komen, maar heeft u de mogelijkheid niet om hier te komen? Wij hebben een haal- & brengservice. Wij halen u graag vrijblijvend bij uw huis op om onze winkel te komen bezoeken. Test u liever thuis het bed uit? Geen probleem wij komen met onze mobiele showroom bij u thuis, nemen in overleg met u een bed en eventueel een matras mee. Wij zullen u vakkundig advies verlenen en u kunt in uw eigen omgeving kijken of het bed u bevalt.  

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit