neem contact met ons op  0591 381 651  Hoog-laag bed Hoogezand 

Zorgeloos naar bed gaan en opstaan 

Wakker worden en gemakkelijk uit bed kunnen komen, net zoals vroeger. Geen pijntjes of kwaaltjes voelen maar zelfstandig zowel in als uit uw bed komen. Hoe fijn zou dat zijn? Stelt u zich eens voor dat u uw bed qua hoogte zou kunnen verstellen, hoe ideaal? Bij een Hoog-laag bed van MobiVit kan dat.  

Wat is een seniorenbed? 

Een seniorenbed is een bed die u kunt verstellen in de hoogte. Elke hoogte heeft zijn eigen functie. Door uw bed bijvoorbeeld extra hoog te zetten kunt u gemakkelijk uit en in bed komen. Bent u een fanatieke slaapwandelaar of bent u bang dat u uit bed valt tijdens het slapen? Dan is het verstandig om het bed extra laag te zetten. Mocht u s 'nachts iets gaan doen dan kan u in Hoogezand zo goed als niks gebeuren. Om voor extra veiligheid te zorgen kunt u ook rekjes aan de zijkant van uw bed te toevoegen.  

Deelbaar Seniorenbed HoogezandHoog-laag bed HoogezandSeniorenbed Hoogezand

Tijdelijk of permanent 

Of u nu tijdelijk een senioren bed nodig heeft of voor een lange tijd, alles is mogelijk bij MobiVit. Wij verhuren en verkopen zowel nieuwe als tweedehands bedden. Het is mogelijk om maandelijks een seniorenbed bij ons te huren, maar u kunt in Hoogezand ook huren voor een onbepaalde tijd. U huurt het bed dan voor €999,- wij brengen het bed naar u toe en als u het niet meer nodig heeft komen wij het bed weer bij u ophalen.  

Mobiel 

MobiVit is mobiel, behalve onze winkels in Assen, Schoonoord en Emmen hebben wij een mobiele showroom. Wij willen u van een goede service voorzien en om het u makkelijk te maken komen wij vrijblijvend met onze mobiele showroom bij u in Hoogezand thuis, zodat u niet teveel moeite hoeft te doen voor een hoog-laag bed.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit