neem contact met ons op  0591 381 651  Hoog-laag bed Groningen 

Met gemak in en uit bed stappen 

Bent u woonachtig in Groningen en wilt u weer eenvoudig in en uit bed stappen? Dan bent u bij MobiVit aan het juiste adres. Eenvoudig uw bed elektrisch bedienen? Dankzij de hoog-laag functie kunt u een seniorenbed makkelijk bedienen.  

Een bed die u elektrisch in hoogte kunt verstellen 

Een seniorenbed is een bed die u elektrisch in hoogte kunt verstellen. U kunt het bed zowel hoog als laag zetten met ieder weer zijn eigen voordelen. Als u het bed hoog zet kunt u gemakkelijker, zowel in als uit bed komen, belast u minder uw rug bij het opmaken van het bed en kunt u eenvoudig onder het bed schoonmaken. Als u uw bed extra laag zet dan is dit voor de veiligheid.  Het is niet alleen van belang dat u goed overweg kan met het bed en dat die aan uw wensen voldoet, het is belangrijk dat het bed u extra ligcomfort geeft en dat u langer zelfstandig in Groningen kunt blijven wonen.  

Hoog-laag bed MobiVitDeelbaar SeniorenbedSeniorenbed MobiVit

Permanent of tijdelijk 

Of u nu een hoog-laag bed tijdelijk nodig heeft of voor een langere periode u bent vanuit Groningen bij MobiVit aan het juiste adres.  U kunt namelijk behalve bedden kopen ook hoog-laag bedden bij ons huren.  Heeft u een bed voor een korte periode nodig? Of weet u niet hoelang u een bed nodig heeft en wilt u een bed huren voor onbepaalde tijd inclusief onderhoud?  Bij MobiVit is alles mogelijk. Om iedereen van een seniorenbed te kunnen voorzien hebben wij bedden in verschillende prijsklassen. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte bedden. Wist u dat voor extra ligcomfort een zorgmatras wordt aangeraden? 

Bent u minder mobiel? Wij komen bij u thuis 

Wilt u graag een hoog-laag bed maar heeft u vanuit Groningen niet de mogelijkheid om naar ons te komen? Geen probleem wij hebben een mobiele showroom en komen graag vrijblijvend bij uw huis. U zult deskundig advies krijgen van één van onze medewerkers en een uitgebreide demonstratie.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit