neem contact met ons op  0591 381 651  Hoog-laag bed Gieten  

Maak het uzelf zo comfortabel mogelijk 

Ervaart u steeds meer kleine pijntjes en/of kwaaltjes bij het in en uit bed gaan? Wilt u graag onafhankelijk blijven en soepel uit uw bed gaan? Een seniorenbed is dan de oplossing voor u. Wilt u een hoog-laag bed? Wij komen bij u thuis in Gieten. 

Ruim assortiment 

Wij helpen u graag om mobiel te blijven. Service en kwaliteit is voor ons erg belangrijk, daarom hebben wij bedden van hoge kwaliteit die lang meegaan. Of u nu een nieuw seniorenbed, gebruikt hoog-laag bed of een bed wilt huren. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken is bij MobiVit alles aanwezig. U kunt zelfs een bed voor onbepaalde tijd huren in Gieten. Wilt u genieten van optimaal comfort? Ons deskundige personeel adviseert u graag over de matrassen en hoog-laag bedden. Om zo een model te vinden die het beste bij u past. 

Hoog-laag bed GietenDeelbaar seniorenbed GietenSeniorenbed Gieten

U koopt uw seniorenbed bij MobiVit omdat: 

Opzoek naar een hoog-laag bed? Wij komen bij u thuis 

Wilt u gratis een demonstratie bij u thuis in Gieten? Geen probleem wij komen in overleg met u met een paar hoog-laag bedden bij u thuis. U zult uitleg krijgen over de werking, u krijg een demonstratie en u kunt het bed vrijblijvend uitproberen. Als u minder mobiel wordt zorgen wij dat wij mobiel zijn. Wij hebben een schitterende mobiele showroom, waar wij graag spullen voor u in meenemen, zodat u het in uw eigen omgeving kunt uitproberen.  

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit