neem contact met ons op  0591 381 651  Hoog-laag bed Emmen 

MobiVit de hoog-laag bedden specialist van Emmen 

Heeft u om welke reden dan ook extra comfort nodig? Wilt u graag makkelijker zowel in als uit uw bed kunnen stappen? Dan is een hoog-laag bed de oplossing. Woont u in Emmen of omgeving en bent u opzoek naar een hoog-laag bed? Zoek dan niet verder wij van MobiVit helpen u graag om een hoog-laag te vinden die aan uw wensen voldoet.  

Seniorenbed 

Wat is een seniorenbed eigenlijk? Hoe ouder we worden hoe meer we gaan geven om comfort. Een seniorenbed is eigenlijk een bed die ons extra verwent. Zo hoeven we bij het in- en uitstappen van ons bed onze rug niet te belasten door te bukken. Een seniorenbed is namelijk elektrisch verstelbaar. Wilt u uw bed opmaken of heeft u de ervaring dat u soms moeilijk onder uw bed kunt schoonmaken? Deze zorgen zijn met een hoog-laag bed voorbij. U pakt gewoon de afstandsbediening en bedient het bed. Een seniorenbed is niet alleen functioneel, maar ook extra veilig doordat u het bed extra laag kunt zetten.  

Seniorenbed EmmenDeelbaar Seniorenbed EmmenHoog-laag bed Emmen

Alle soorten en maten 

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij een uiteenlopend assortiment aan seniorenbedden. De één heeft meer te besteden als de ander. De één heeft niet veel geld over voor een seniorenbed, omdat het soms toch maar tijdelijk is. MobiVit verkoopt alleen seniorenbedden van een goede kwaliteit die lang mee gaan. U kunt voor zowel nieuwe als gebruikte bedden bij ons terecht. Huurt u liever een bed? Ook dat is mogelijk, u kunt bij MobiVit in Emmen een bed huren per maand en voor een onbepaalde tijd.  

Wij komen graag bij u thuis 

Heeft u interesse in een hoog-laag bed? Kom dan naar onze winkel in Emmen en laat u door ons deskundige personeel informeren. Gaat u liever de deur niet uit? Geen probleem wij komen met onze mobiele showroom graag vrijblijvend bij u thuis in Emmen.  

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit