neem contact met ons op  0591 381 651  Seniorenbed Drenthe 

Als we ouder worden kan het soms gebeuren dat we moeizamer ons bed- in en/of uitstappen. Kent u het gevoel dat uw lichaam soms niet precies doet wat u zou willen? Het gaat soms niet allemaal meer even makkelijk als vroeger. Gelukkig bestaan er seniorenbedden die ervoor zorgen dat u langer zelfstandig en onafhankelijk uw bed in en uit kunt gaan.  

Hoog-laag bed 

Een seniorenbed is eigenlijk een bed die u elektrisch in hoogte kunt verstellen. U kunt het bed zowel hoog als laag zetten met ieder weer zijn eigen voordelen. Als u het bed hoog zet kunt u eenvoudiger, zowel in als uit bed komen, belast u minder uw rug bij het opmaken van het bed en kunt u gemakkelijk onder het bed schoonmaken. Als u uw bed extra laag zet dan is dit voor de veiligheid.  Het is niet alleen van belang dat u goed overweg kan met het bed en dat die aan uw wensen voldoet, het is belangrijk dat het bed u extra ligcomfort geeft en dat u langer zelfstandig blijft.  

Hoog-laag bed DrentheDeelbaar seniorenbed DrentheSeniorenbed MobiVit

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een seniorenbed kan aanschaffen als iemand er één nodig heeft. Daarom hebben wij bedden in verschillende prijsklassen in ons assortiment. U bent bij ons aan het juiste adres als u opzoek bent naar een nieuw of gebruikt bed. Huurt u liever een bed? Geen probleem u kunt bij ons bedden huren voor een bepaalde of onbepaalde tijd.   

Drenthe koopt zijn hoog-laag bed bij MobiVit omdat: 

Wij komen naar uw huis 

Gaat u liever de deur niet uit? Geen probleem wij hebben een mobiele showroom, waarmee wij graag vrijblijvend bij u in Drenthe thuis komen. U kunt in uw eigen omgeving het bed uitproberen en u krijgt van ons deskundige personeel een uitgebreide uitleg. 

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit