neem contact met ons op  0591 381 651  Hoog-laag bed Coevorden  

Uw bed elektrisch kunnen verstellen? 

Wilt u weer makkelijk in en uit bed kunnen gaan? Wilt u de luxe en het comfort dat u uw bed elektrisch kunt verstellen? Dan is een hoog-laag bed van MobiVit de uitkomst voor u. Woont u in Coevorden en wilt u een hoog-laag bed? Wij komen vrijblijvend met onze mobiele showroom bij u thuis.  

Wat is een seniorenbed? 

Een seniorenbed is een bed die u elektrisch kunt verstellen. U kunt het bed omhoog en omlaag doen, daarom wordt het ook wel een hoog-laag bed genoemd.  Een seniorenbed zorgt ervoor dat u langer zelfstandig en onafhankelijk in Coevorden uw bed in en uit bed kunt gaan. Ook wordt het bed verschonen en opmaken een stuk makkelijker voor u. U kunt het bed namelijk gewoon omhoog zetten, waardoor u niet hoeft te bukken en uw rug minder wordt belast. Als in de toekomst de tijd aanbreekt dat u verzorgt moet worden is een seniorenbed ook handig voor de verzorging zij kunnen dan op ergonomische hoogte werken.  

Hoog-laag bed Coevorden Coevorden SeniorenbedDeelbaar Seniorenbed

Nieuw, gebruikt, kopen en huren  

U bent voor hoog-laag bedden bij MobiVit aan het geschikte adres. Wij hebben alleen vakkundig personeel in dienst die u graag vrijblijvend helpen om het juiste bed en eventueel matras voor u te vinden. Wij nemen de tijd voor u in onze laagdrempelige winkels in Assen, Emmen en Schoonoord. Wij hebben voor iedereen wel een geschikt hoog-laag bed. Wilt u niet te veel geld uitgeven? Bekijk dan eens onze gebruikte bedden. Wilt u maar tijdelijk een hoog-laag bed? U kunt bij ons ook hoog-laag bedden huren. Wilt u een seniorenbed voor een onbepaalde tijd, maar wilt u hem niet kopen? Ook dan bent u bij MobiVit aan het juiste adres.  

Hoog-laag bed nodig? Wij komen bij u thuis 

Heeft u een hoog-laag bed nodig en gaat u liever de deur niet uit of heeft u de mogelijkheid niet om de deur uit te gaan? Geen probleem wij komen gratis en vrijblijvend met onze mobiele showroom bij u thuis.

Maak hier een afspraak.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit