neem contact met ons op  0591 381 651  Hoog-laag bed Beilen

Gemakkelijk opstaan uit uw bed 

Wilt u na een goede nachtrust gemakkelijk opstaan uit uw bed?  Niet moeizaam, maar met gemak en genieten van comfort? MobiVit is de seniorenbedspecialist voor u in Beilen, wij komen graag vrijblijvend bij u thuis. 

Verstelbaar ledikant 

Een seniorenbed wordt ook wel een hoog-laag bed genoemd. Het is een bed die u kunt verstellen in de hoogte. Als u moeizaam uit uw bed kunt komen dan is een seniorenbed ideaal voor u. U kunt het bed met de bediening verstellen. Waardoor u gemakkelijk uit uw bed kunt komen. U bent vanuit Beilen bij MobiVit aan het juiste adres. Een hoog-laag bed geeft u extra comfort bij het in en uit bed stappen, maar wilt u ook extra comfort tijdens het slapen? Kijk dan eens bij onze matrassen.  

Hoog-laag bed BeilenDeelbaar seniorenbed BeilenSeniorenbed Beilen

Het geschikte hoog-laag bed voor u 

Wij helpen u in Beilen graag om het geschikte hoog-laag bed voor u te vinden. Met uw wensen en behoeften en onze ervaring en kennis vinden wij het juiste bed voor u. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten hoog-laag bedden, zowel nieuw als gebruikt. Wilt u een eenpersoons- of tweepersoonsbed? Vind u het belangrijk dat u het bed uit elkaar kunt halen? Geen probleem wij hebben deelbare tweepersoonsbedden. Wilt u liever een bed huren? U kunt bij ons bedden huren per maand, maar ook voor onbepaalde tijd.  

Wij komen bij u thuis met onze mobiele showroom 

Bent u opzoek naar een seniorenbed? Maar heeft u de mogelijkheid niet om bij één van onze winkels langs te komen? Geen probleem. Wij hebben een mobiele showroom, waarmee wij graag vrijblijvend bij u in Beilen thuis komen. Wij nemen in overleg met u een paar seniorenbedden mee waar u een uitgebreide uitleg over krijgt. Wij nemen de tijd voor u en u kunt in uw eigen omgeving de bedden uitproberen. 

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit