neem contact met ons op  0591 381 651  Hoog-laag bed Annen 

Onafhankelijk zijn 

Kunt u om wat voor een reden dan ook niet meer zo soepel uit uw bed komen als vroeger? Kent u het gevoel dat uw lichaam soms niet mee werkt zoals u dat zou willen? Wilt u graag onafhankelijk zijn van anderen? Een hoog-laag bed is dan de oplossing voor u. Wilt u een hoog-laag bed? MobiVit komt bij u thuis in Annen. 

Hoog-laag functie 

Dankzij de hoog-laag functie kunt u makkelijk in en uit bed stappen. U bedient het bed elektrisch. Wij hebben in ons assortiment verschillende bedden, zowel tweepersoonsbedden die deelbaar zijn als eenpersoonsbedden. Wilt u liever geen nieuw seniorenbed aanschaffen? Geen probleem wij hebben ook gebruikte seniorenbedden.  Wilt u een seniorenbed voor een bepaalde tijd of onbepaalde tijd huren? U bent vanuit Annen bij MobiVit aan het juiste adres.  Om optimaal comfort te creëren is het verstandig om er ook een nieuwe matras bij te nemen. Ons deskundige personeel helpt u graag om het model te vinden waar u goed mee overweg kan en die bij u thuis in Annen past. 

Deelbaar seniorenbed AnnenHoog-laag bed AnnenSeniorenbed Annen

 Waarom een bed met een hoog-laag functie? 

Wij zijn mobiel 

Weet u dat u een seniorenbed wilt, maar weet u niet precies wat voor een soort? Geen probleem met uw wensen en ideeën en ons deskundige personeel kunnen we altijd wel een ideaal bed voor u vinden. Wij nemen de tijd voor u. Als u minder mobiel bent kunt u gebruik maken van onze haal- & brengservice. Wij komen u vrijblijvend bij uw huis in Annen ophalen en brengen u naar de voor u dichtstbijzijnde winkel. Gaat u liever de deur niet uit en wilt u dat wij bij u thuis komen? Ook dat is geen probleem. Wij hebben een mobiele showroom waar wij in overleg met u verschillende modellen hoog-laag bedden en/of matrassen meenemen.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit