neem contact met ons op  0591 381 651  

 

Hoog-laagbed huren

Hoog-laagbed huren bij MobiVit

Heeft u tijdelijk een hoog-laagbed nodig? Dan kunt u deze bij MobiVit huren. Wanneer u door ziekte, handicap of ouderdom veel in bed ligt, is een comfortabel bed belangrijk. De hoog-laag bedden van MobiVit bieden u het slaapcomfort waar u naar op zoek bent.

De hoog-laagbedden van Mobivit hebben veel mogelijkheden. Bekijk voor de specificaties van het hoog-laag bed deze pagina.

Waarvoor dient het?

Hoog-laagbedden zijn in hoogte elektronisch verstelbaar. Dit is handig wanneer in en uit het bed stappen steeds moeilijker wordt. In dit geval is het handig om het bed hoog in te stellen. Tijdens het slapen kunt u het bed het best op de laagste stand zetten. De laagste stand verkleint de kans op letsel bij uit bed vallen. Voor zorg aan bed kan het bed op de juiste werkhoogte worden ingesteld. Met een hoog-laagbed vergemakkelijk je het werk van uw zorgverlener.

Wat kunt u van ons verwachten?

Zodra u het hoog-laag bed niet langer nodig heeft, dan komen wij deze binnen vijf werkdagen weer bij u ophalen. Zo blijft u niet met hulpmiddelen zitten waar u geen gebruik meer van maakt.
Daarnaast is uw garantieperiode onbeperkt en bent u verzekerd van een 24-uurs service.

Kosten hoog-laagbedden

Kosten bezorging

De afstand wordt berekend vanaf de winkel in Schoonoord.

Over MobiVit

MobiVit verkoopt en verhuurt scootmobielen, hoog-laagbedden, meubels en andere hulpmiddelen voor senioren. Het is een betrouwbaar en goed georganiseerd bedrijf, waar uw wensen centraal staan. Met de hulpmiddelen van Mobivit bent u langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk.

hoog laag bed hoogezand

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit