Hoog-Laag bed Westerbork

Hoe ideaal zou het zijn als u soepel uw bed kunt in- en uitstappen?

Zonder zorgen naar bed gaan en bijkomen van uw nachtrust, dat is toch wat iedereen wil? Heerlijk slapen in een verstelbaar bed. Vanuit Westerbork bent u voor optimaal comfort bij MobiVit aan het juiste adres.

7 artikelen  

Wat is een seniorenbed?

Een seniorenbed is eigenlijk gewoon een ledikanten bed. Een ledikanten bed die u in de hoogte kunt verstellen. Dankzij de mogelijkheid dat je het bed kunt verstellen krijgt u extra comfort. Het is handig voor uzelf, u hoeft niet te bukken bij het opmaken van uw bed en u kunt makkelijk onder het bed schoonmaken. Met de hoog-laag functie kunt u makkelijk in- en uitstappen. U bedient het bed elektrisch. Wij hebben in ons assortiment verschillende bedden, zowel tweepersoons die deelbaar zijn als eenpersoonsbedden.

Groot assortiment

Om voor u een geschikt hoog-laag bed te vinden hebben wij een uiteenlopend assortiment. Wilt u liever geen nieuw hoog-laag bed aanschaffen? Geen probleem wij hebben ook gebruikte hoog-laag bedden. U kunt bij ons hoog-laag bedden huren voor een bepaalde en onbepaalde tijd. U bent vanuit Westerbork bij MobiVit aan het juiste adres. Ons personeel gaat deskundig en professioneel te werk. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij samen met uw wensen het geschikte hoog-laag bed voor u vinden.

Een hoog-laag bed nodig? Wij komen bij u thuis

Om u van de best denkbare service te voorzien zijn wij in het bezit van een mobiele showroom. In overleg met u nemen we een paar modellen mee. U krijgt thuis vrijblijvend een demonstratie en u kunt het bed in uw eigen omgeving rustig op uw gemak in Westerbork uitproberen.