Hoog-Laag bed Schoonoord

MobiVit is de seniorenbeddenspecialist van Schoonoord

Kent u het gevoel dat alles niet meer zo soepel gaat als vroeger? U kunt soms last krijgen van kleine pijntjes in uw rug bij het in en uit bed stappen. U gunt uzelf toch comfort en u wilt toch niet hoeven te bukken om uw bed op te maken of als u in bed wilt stappen? Hoe fijn zou het zijn om zorgeloos zonder pijn uw bed in te stappen? Met een hoog-laag bed blijft u langer onafhankelijk van uw omgeving.

7 artikelen  

Wat is een seniorenbed?

Een seniorenbed is een bed die u elektrisch kunt bedienen. U kunt een seniorenbed, zowel omhoog als omlaag doen. Een ander woord voor een seniorenbed is ook wel een hoog-laag bed. Wij hebben bij MobiVit in Schoonoord een groot assortiment aan seniorenbedden. Wilt u een nieuw seniorenbed? Wilt u een gebruikt seniorenbed? Wilt u een seniorenbed voor bepaalde of onbepaalde tijd huren? Geen probleem bij MobiVit is alles mogelijk, ook voor seniorenbedaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom een seniorenbed?

  • Comfortabel in- en uit bed stappen
  • Uw rug niet onnodig belasten
  • Makkelijk verplaatsbaar

Service

Service is erg belangrijk voor ons, daarom zijn wij altijd eerlijk en leveren wij u goede kwaliteit. Wilt u graag naar onze laagdrempelige winkel in Schoonoord komen om een seniorenbed te bekijken, maar bent u verhindert om zelfstandig naar de winkel te komen? Geen probleem wij hebben een haal- & brengservice. Wij halen u gratis bij uw huis in Schoonoord op en als u uitgekeken bent brengen wij u ook weer naar huis. Weet u wat u wilt en wilt u liever thuis een instructie krijgen? Wij hebben een mobiele showroom en komen graag bij u thuis. Wij geven u vrijblijvend een demonstratie en instructie aan huis en u kunt het bed testen.