Hoog-laag bed Groningen

Met gemak in en uit bed stappen

Bent u woonachtig in Groningen en wilt u weer eenvoudig in en uit bed stappen? Dan bent u bij MobiVit aan het juiste adres. Eenvoudig uw bed elektrisch bedienen? Dankzij de hoog-laag functie kunt u een seniorenbed makkelijk bedienen.

7 artikelen  

Een bed die u elektrisch in hoogte kunt verstellen

Een seniorenbed is een bed die u elektrisch in hoogte kunt verstellen. U kunt het bed zowel hoog als laag zetten met ieder weer zijn eigen voordelen. Als u het bed hoog zet kunt u gemakkelijker, zowel in als uit bed komen, belast u minder uw rug bij het opmaken van het bed en kunt u eenvoudig onder het bed schoonmaken. Als u uw bed extra laag zet dan is dit voor de veiligheid. Het is niet alleen van belang dat u goed overweg kan met het bed en dat die aan uw wensen voldoet, het is belangrijk dat het bed u extra ligcomfort geeft en dat u langer zelfstandig in Groningen kunt blijven wonen.

Permanent of tijdelijk

Of u nu een hoog-laag bed tijdelijk nodig heeft of voor een langere periode u bent vanuit Groningen bij MobiVit aan het juiste adres. U kunt namelijk behalve bedden kopen ook hoog-laag bedden bij ons huren. Heeft u een bed voor een korte periode nodig? Of weet u niet hoelang u een bed nodig heeft en wilt u een bed huren voor onbepaalde tijd inclusief onderhoud? Bij MobiVit is alles mogelijk. Om iedereen van een seniorenbed te kunnen voorzien hebben wij bedden in verschillende prijsklassen. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte bedden. Wist u dat voor extra ligcomfort een zorgmatras wordt aangeraden?

Bent u minder mobiel? Wij komen bij u thuis

Wilt u graag een hoog-laag bed maar heeft u vanuit Groningen niet de mogelijkheid om naar ons te komen? Geen probleem wij hebben een mobiele showroom en komen graag vrijblijvend bij uw huis. U zult deskundig advies krijgen van één van onze medewerkers en een uitgebreide demonstratie.