Hoog-Laag bed Emmen

MobiVit de hoog-laag bedden specialist van Emmen

Heeft u om welke reden dan ook extra comfort nodig? Wilt u graag makkelijker zowel in als uit uw bed kunnen stappen? Dan is een hoog-laag bed de oplossing. Woont u in Emmen of omgeving en bent u opzoek naar een hoog-laag bed? Zoek dan niet verder wij van MobiVit helpen u graag om een hoog-laag te vinden die aan uw wensen voldoet.

7 artikelen  

Seniorenbed

Wat is een seniorenbed eigenlijk? Hoe ouder we worden hoe meer we gaan geven om comfort. Een seniorenbed is eigenlijk een bed die ons extra verwent. Zo hoeven we bij het in- en uitstappen van ons bed onze rug niet te belasten door te bukken. Een seniorenbed is namelijk elektrisch verstelbaar. Wilt u uw bed opmaken of heeft u de ervaring dat u soms moeilijk onder uw bed kunt schoonmaken? Deze zorgen zijn met een hoog-laag bed voorbij. U pakt gewoon de afstandsbediening en bedient het bed. Een seniorenbed is niet alleen functioneel, maar ook extra veilig doordat u het bed extra laag kunt zetten.

Alle soorten en maten

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij een uiteenlopend assortiment aan seniorenbedden. De één heeft meer te besteden als de ander. De één heeft niet veel geld over voor een seniorenbed, omdat het soms toch maar tijdelijk is. MobiVit verkoopt alleen seniorenbedden van een goede kwaliteit die lang mee gaan. U kunt voor zowel nieuwe als gebruikte bedden bij ons terecht. Huurt u liever een bed? Ook dat is mogelijk, u kunt bij MobiVit in Emmen een bed huren per maand en voor een onbepaalde tijd.

Wij komen graag bij u thuis

Heeft u interesse in een hoog-laag bed? Kom dan naar onze winkel in Emmen en laat u door ons deskundige personeel informeren. Gaat u liever de deur niet uit? Geen probleem wij komen met onze mobiele showroom graag vrijblijvend bij u thuis in Emmen.