neem contact met ons op  0591 381 651  Hoog-laag bed Assen 

Onafhankelijk 

Kunt u soms moeizamer in en/of uit uw bed komen? Soms als we ouder worden dan ervaren we kleine pijntjes. Wist u dat u met een hoog-laag bed makkelijker uw bed zowel in als uit kunt stappen? Een hoog-laag bed zorgt ervoor dat u in Assen langer onafhankelijk blijft van uw omgeving en dat u langer thuis kunt blijven wonen. 

Makkelijk elektrisch te verstellen 

Een seniorenbed is makkelijk elektrisch te verstellen, u kunt het bed zowel extra hoog als extra laag zetten.  Als u uw bed extra hoog zet dan wordt het in- en uit bed stappen makkelijker, kunt u uw bed opmaken zonder uw rug onnodig  te belasten en u kunt eenvoudig schoonmaken onder het bed. Als u uw bed in Assen extra laag zet dan zorgt dit voor extra veiligheid tijdens het slapen. Met een hoog-laag bed heeft u extra comfort zowel tijdens het slapen, als voor huishoudelijke werkzaamheden.  

Hoog-laag bed AssenDeelbaar seniorenbed AssenSeniorenbed Assen

Nieuw, gebruikt en huren 

Wilt u graag een nieuw seniorenbed? Geen probleem wij hebben verschillende bedden, zowel eenpersoons als tweepersoons. Wilt u een occasion model? Ook dan bent u bij MobiVit in Assen aan het juiste adres de gebruikte bedden worden professioneel gereinigd en grondig gecontroleerd. U heeft ook de mogelijkheid om een hoog-laag bed voor een bepaalde of onbepaalde tijd bij ons te huren.  

Wij helpen u om voor u het ideale hoog-laag bed te vinden 

Wij hebben drie laagdrempelige, fysieke winkels waarvan één in Assen. U bent van harte welkom om bij ons in de winkel te komen kijken naar de mogelijkheden en de verschillende seniorenbedden. Met uw wensen en ideeën en ons deskundige personeel met jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren en informeren over de mogelijkheden. Gaat u liever uw deur niet uit? Of heeft u de mogelijkheid niet om naar de winkel te komen? Geen probleem wij hebben een haal- & brengservice waarbij u vrijblijvend thuis wordt opgehaald en naar onze winkel wordt gebracht. Heeft u liever dat wij bij u thuis komen? Ook dat is bij MobiVit geen probleem. Wij zijn in het bezit van een mobiele showroom waarmee wij graag bij u thuis komen.  
 

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen  
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork  
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der AaDineke Prins

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit