Geschiedenis


Mobivit 10 jarig jubileum


In het vroege voorjaar van 2013 hadden twee kameraden een gesprek over de wereld waarin zij op dat moment leefden. Nederland was snel aan het vergrijzen en de oudere mensen die moeite hadden om zich nog zelfstandig te kunnen redden, moesten steeds langer wachten op zorg. Het was toen al duidelijk dat aan het verkrijgen van zorg hogere eisen zouden worden gesteld en dat de mensen zich steeds langer zelfstandig thuis moesten kunnen redden.

Ter Veen Compleet wonen was destijds een woonwinkel in Schoonoord en verkocht al jaren goede Sta op stoelen. Daar hoorde Ko van allerlei problemen die ouderen thuis ervaarden en hij dacht toen al regelmatig na over mogelijke oplossingen voor deze mensen.

Van daaruit ontstond het plan om samen een laagdrempelige seniorenwinkel op te richten, om mensen met een hulpvraag de juiste middelen te kunnen aanbieden voor een goede prijs. En zo zijn we op 1 juli 2013 voorzichtig gestart met een kleine winkel in Schoonoord.

We noemden ons MobiVit (samenvoeging van Mobiel en Vitaal), want met onze hulpmiddelen blijft u langer Mobiel en daardoor Vitaler. Wij proberen altijd goed naar onze klanten te luisteren en hen het juiste advies te kunnen geven om ze zoveel mogelijk te kunnen ontzorgen. Iedereen wil zich zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven redden en daar helpen wij graag mee. En dat dat gewaardeerd wordt blijkt!

Nu, na bijna 10 jaar, heeft MobVit 3 mooie grote winkels (Schoonoord, Assen en Hoogeveen) met een zeer ruime voorraad en heel veel keuze. Onze klanten komen uit alle hoeken van de provincie Drenthe en regelmatig steken we de grens over om de senioren in Groningen, Friesland en Overijssel ook te bedienen.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een degelijk bedrijf met een goede naam. Zelfs ergotherapeuten en fysiotherapeuten weten ons te vinden en adviseren hun cliënten steeds vaker om eens bij MobiVit te kijken voor bijvoorbeeld een goede Sta op stoel.

Als klant mag u wat van ons verwachten! In ieder geval bent u voor ons geen nummer, wij zijn u graag van dienst, ook ná een eventuele aankoop.

Hartelijk bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen de afgelopen 10 jaar en we hopen u nog lang van dienst te mogen blijven.

Wij waren er, zijn er én blijven er voor u!

Met vriendelijke groet,

Ko ter Veen en Klaas Schepers