neem contact met ons op  0591 381 651  
advies over een gebruikte of nieuwe scootmobiel? afspraak inplannen

Nieuwe versus gebruikte scootmobielen 

Nieuw versus occasion

Keuzes maken is moeilijk 

MobiVit is het adres waar u terecht kunt voor nieuwe en gebruikte scootmobielen. Keuzes maken is moeilijk, waarom kiezen voor een gebruikte of juist een nieuwe scootmobiel? Het zijn altijd de voor- & nadelen die tegen elkaar op wegen, maar wat zijn de voor- & nadelen van een nieuwe of juist een gebruikte scootmobiel? Het is per situatie verschillend. 

Verschillende typen scootmobielgebruikers 

Over het algemeen zijn scootmobielgebruikers mensen die minder mobiel zijn door ouderdom of lichamelijke omstandigheden. De verschillende scootmobielgebruikers:  

De voordelen een gebruikte scootmobiel: 

Scootmobielen die voor een langere periode in het bezit zijn geweest van de consument, maar waar vooral korte afstanden mee zijn gereden en scootmobielen die voor een relatief korte periode bij de consument zijn geweest zijn over het algemeen modellen die in een goede technische staat verkeren. Het komt regelmatig voor dat gebruikers symptomen ver te zoeken zijn.  

Een gebruikte scootmobiel is bij aanschaf veel goedkoper als bij de aanschaf van een splinternieuwe. Op het moment dat u een gebruikte scootmobiel bij de consument aanschaft ontvangt u geen garantie en zekerheid. Als u bij MobiVit een gebruikte scootmobiel aanschaft dan kunt u ervan uit gaan dat de modellen grondig zijn gereinigd en gecontroleerd. Uiteraard ontvangt u garantie op de scootmobielen. 

De nadelen van een gebruikte scootmobiel: 

Beginnende scootmobielgebruikers kunnen snel schade veroorzaken, dit komt doordat mensen moeten wennen aan het rijden met een scootmobiel, waardoor het vaak voor komt dat stoeprandjes geraakt worden en de lak beschadigt. Het uiterlijk van een gebruikte scootmobiel kan er minder aantrekkelijk uitzien.  De kwaliteit van de scootmobiel verandert hierdoor niet. Op het moment dat wij de scootmobielen aan het controleren zijn wordt er opgemerkt dat de meeste modellen technisch perfect in staat zijn.  

Als u een nieuwe scootmobiel aanschaft heeft u de keuzemogelijkheid uit diverse kleuren. Bij het gebruikte aanbod is er weinig tot geen mogelijkheid om de gebruikte modellen in een andere kleur te krijgen. 

 Zelfstandig blijven in de maatschappij kan met, zowel een nieuwe als een gebruikte scootmobiel.
Het zijn standpunten die u persoonlijk moet overwegen.

TESTIMONIALS

Gerda van Zijl uit Assen   
"Iedereen wil graag mobiel en vitaal blijven. Met onze hulpmiddelen blijven mensen langer en gemakkelijker zelfstandig en dus onafhankelijk."
 
Gerda van Zijl uit Assen
Henny Janssens uit Westerbork   
"Bij MobiVit hebben ze veel keus en heb ik hele goede voorlichting gehad en als je niet mobiel bent, dan komen ze zelfs bij je thuis! Ik kan het iedereen aanraden"
 
Henny Janssens uit Westerbork

TEAM

             Klaas Schepers: eigenaar    Ko ter veen: eigenaar    Rogier: verkoop Assen    Hans van Loon    Peter van der Aa

MobiVit staat voor mobiel en vitaal. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte scootmobielen, sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog-laag bedden, senioren bankstellen en andere comfortartikelen op voorraad. Hulpmiddelen zijn hierdoor voor iedereen beschikbaar.

 

MobiVit Assen
Zeilmakersstraat 18
T. (0592) 42 11 04
MobiVit Schoonoord
Tramstraat 9
T. (0591) 38 16 51
MobiVit Hoogeveen
Schutstraat 199b
T. (0528) 35 32 46
E. info@mobivit.nl
KVK nummer: 74870165
BTW nummer: 860056508B01

 

    Home     Over ons     Service & diensten     Nieuws     Mobiele showroom     Contact     Sitemap

Voor het laatste nieuws. Lees hier meer!
Lees ook onze blogs of bekijk onze tevreden klanten

MobiVit
top
Locatie Mobivit