Foto van Fitform Uniek Nederlands kwaliteitsproduct

Fitform Uniek Nederlands kwaliteitsproduct

Fitform Uniek Nederlands kwaliteitsproduct

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Fitform Uniek Nederlands kwaliteitsproduct. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Uniek Nederlands kwaliteitsproduct

  Fitform-fauteuils worden ontwikkeld en gemaakt bij Wellco in Best. Dagelijks werken circa 50 Wellcollega's aan het beste zitcomfort voor mensen die een gezond en ontspannen lichaam belangrijk vinden. We zijn er trots op om met mooie kwaliteitsproducten een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van mensen.

  Kennis en vakmanschap

  Bij het maken van een Fitform-fauteuil komt heel wat kijken. Het is een arbeidsintensief proces, waarvoor alleen de allerbeste materialen worden gebruikt. Omdat onze fauteuils voor de gebruiker altijd op maat worden gemaakt, is geen enkele stoel hetzelfde. Dat vraagt om veel kennis en vakmanschap.

  Het maken van de fauteuil

  Voordat een Fitform-fauteuil naar de gebruiker gaat, is daar veel werk aan voorafgegaan. Als al uw persoonlijke maten bekend zijn, kunnen onze professionals aan de slag.

  Handwerk

  Bij het vervaardigen van een Fitform-fauteuil komt veel vakmanschap kijken: metaalbewerking, houtbewerking, het handmatig snijden van leder en patroonstoffen, het machinaal snijden van bekledingsstof, het stikken van bekledinghoezen, het stofferen, de assemblage van de verstelmechanieken en de assemblage van de complete fauteuils. Vrijwel alles wordt handmatig uitgevoerd.

  De beste materialen

  Voor een Fitform-fauteuil worden alleen de beste materialen gebruikt. De romp bestaat uit kwalitatief hoogstaande houten delen, met in het hart een metalen verstelmechaniek. De rugleuning is geconstrueerd uit een metalen rugframe met singelbanden, beplakt met koudschuim en een toplaag comfortschuim. Het zitkussen ligt op een houten zittingraam met nosag veren, dit zijn zigzag of golvende veren met uitstekende eigenschappen. De veer is elektrisch gehard en kan daardoor jaren mee zonder kwaliteitsverlies.

  Bekleding van uw Fitform-fauteuil

  U wenst een fauteuil waarin u heerlijk en gezond kunt zitten, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom kunt u bij Fitform kiezen uit vele soorten bekleding en kleuren stof en leder. Er is altijd een bekleding die past bij uw smaak en interieur. We werken met een groot aantal slijtvaste stoffen, soepel vallende lederkwaliteiten en hoogwaardig kunstleder. Bij iedere bekleding wordt een passend garen gekozen.

  Eindcontrole

  Voordat een Fitform-fauteuil de fabriek in Best verlaat, gaat deze door een uitgebreide eindcontrole. Op deze manier doen wij ons uiterste best om te voldoen aan de verwachtingen die u heeft van uw fauteuil.

  10 jaar Garantie Waarborg

  Terecht stelt u hoge eisen aan de kwaliteit van uw Fitform-fauteuil. Daarom geven wij maar liefst 10 jaar garantie volgens de Fitform 10 jaar Garantie Waarborg.

  Dit betekent dat tot 10 jaar na aankoop een reparatie kosteloos of tegen fors lagere kosten wordt uitgevoerd. Lees de uitgebreide Fitform garantievoorwaarden.

  Specificaties

  Artikelnummer
  667
  EAN nummer
  1000000006674
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -

  Vragen over Fitform Uniek Nederlands kwaliteitsproduct ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: