Foto van De Toekomst Bueno

De Toekomst Bueno

Bekijk de Buenovan De Toekomst. Een relaxfauteuil met vele mogelijkheden.

Maak een vrijblijvende afspraak voor de De Toekomst Bueno. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  De Toekomst Relaxfauteuil Bueno

  Relaxen met een visie op zitten.

  De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Bij het uitklappen van de voetensteun komen zitting en rugleuning in een iets meer achteroverhellende positie waardoor een uitermate comfortabele zithouding bereikt wordt. Het verstellen van de rugleuning is mogelijk zonder de voetensteun uit te klappen. Ook kan de rugleuning in elke positie worden gebracht nadat de voetensteun is uitgeklapt.

  Daarnaast heeft deze fauteuil een slimme oplossing voor een sta-ophulp. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.

  De Toekomst Bueno - productinformatie

  Standaard wordt de fauteuil geleverd met een manuele bediening d.m.v. een gasveer en als optie met twee motoren. Bij dit model bestaat de mogelijkheid om het relaxsysteem te combineren met een sta op systeem.


  Specificaties

  Artikelnummer
  285
  EAN nummer
  1000000002850
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -
  Merk
  De Toekomst
  Draaibaar
  Ja
  Elektrisch bedienbaar
  Ja
  Maatwerk
  Semi-maatwerk
  Aantal motoren
  2 of 3 1

  Vragen over De Toekomst Bueno ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: