Foto van De Toekomst Bora

De Toekomst Bora

Bekijk de Bora van De Toekomst. Relaxen met vele mogeljikheden.


  Omschrijving

  De Toekomst Relaxfauteuil Bora

  Relaxen met een visie op zitten

  De relaxfauteuil Bora van De Toekomst heeft een uitklapbare voetensteun en een verstelbare rugleuning die onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn. Bij het uitklappen van de voetensteun komen zitting en rugleuning in een iets meer achteroverhellende positie waardoor een uitermate comfortabele zithouding bereikt wordt. Het verstellen van de rugleuning is mogelijk zonder de voetensteun uit te klappen.

  Ook kan de rugleuning in elke positie worden gebracht nadat de voetensteun is uitgeklapt. Daarnaast heeft deze fauteuil een slimme oplossing voor een sta-ophulp. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.

  De Toekomst Bora - productinformatie

  Standaard wordt de fauteuil geleverd met een manuele bediening d.m.v. een gasveer en als optie met twee motoren. Dit model is in uitvoering zowel als draaifauteuil als met een vaste arm (50) te verkrijgen. Beide uitvoeringen zijn te combineren met een sta-op-systeem.

  Specificaties

  Artikelnummer
  283
  EAN nummer
  1000000002836
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -
  Merk
  De Toekomst

  Vragen over De Toekomst Bora ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: