Foto van Budget Drempelhulp
Foto van Budget Drempelhulp
Foto van Budget Drempelhulp
Foto van Budget Drempelhulp

Budget Drempelhulp

Budget Drempelhulp

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Budget Drempelhulp. Vul het formulier hieronder in we maken graag samen met u een afspraak.

Toch liever even bellen?

  Bel ons voor advies


  Omschrijving

  Rubber drempelhulpen

  Wilt u een rubber drempelhulp kopen, dan komt u erachter dat drempelhulpen er in diverse uitvoeringen zijn. Zo zijn er rubber drempelhulpen met rechte zijden, rubber drempelhulpen met schuine zijden, budgetdrempelhulpen van rubber en ook een rubber drempelhulp op maat is mogelijk.

  Daar waar een rubber drempelhulp met rechte zijden geschikt is voor bijna elk hulpmiddel als een rollator, trippelstoel of rolstoel, daar is een budget drempelhulp van rubber bijvoorbeeld meer geschikt voor een scootmobiel of elektrische rolstoel. Het is daarom goed om, voordat u een rubberen drempelhulp gaat kopen, eerst te kijken welk type rubber drempelhulp het beste geschikt is voor u.

  Gegevens

  Voordelige oplossing

  De budgetdrempelhulp is een voordelige oplossing om grotere hoogteverschillen te overwinnen.

  Om de budgetdrempelhulp zo voordelig mogelijk te houden is deze korter dan bijvoorbeeld de luxe drempelhulp. Ook loopt deze drempelhulp niet af tot 0 mm, maar deze heeft afhankelijk van de gekozen hoogtemaat een afloop van 6 tot 18 mm. Ze zijn hierdoor minder geschikt voor voertuigen met kleine wielen zoals bijvoorbeeld rollators.

  Mocht de afloop of de hellingshoek een probleem vormen dan adviseren wij de luxe drempelhulp met schuine zijkanten.

  Schuine zijvlakken

  De Budgetdrempelhulp heeft schuine zijvlakken. Drempelhulpen met schuine zijvlakken hebben als voordeel dat oprijden vanuit elke hoek mogelijk is. U hoeft dus niet recht voor de drempelhulp te gaan staan om oprijden mogelijk te maken.

  Doordat de drempelhulp aan de zijkant niet ineens stopt, maar geleidelijk afloopt, verkleint u de kans op vallen en struikelen.

  Vele hoogtematen beschikbaar

  We kunnen de budgetdrempelhulp leveren in hoogtematen variërend van 2,6 tot 10,3 cm. De hoogtematen lopen op in stapjes van ruim 1 cm.

  Maatwerk

  Maximale belasting

  Heeft u een zware scootmobiel of wilt u met groot materieel de drempelhulp oprijden? Geen probleem! Deze drempelhulp is getest, en geschikt bevonden, voor een belasting van 2500 kg. Hierdoor is industrieel gebruik dus ook mogelijk

  Montage

  De budgetdrempelhulp met schuine zijkanten weegt, afhankelijk van de gekozen hoogtemaat, tussen de 5 en 25 kg. Hierdoor is in de meeste gevallen geen speciale montage vereist.

  U kunt de drempelhulp op zijn plaats leggen en door het gewicht zal deze op zijn plek blijven liggen.

  Mocht u de drempelhulp wel op de ondergrond willen bevestigen. Dan is het mogelijk om dit te doen met Bostik Superfix kit. Deze vindt u in onze webshop onder het kopje Bevestigingsmiddelen.

  Doordat de drempelhulp van rubber is, is deze goed te bewerken. Het is hierdoor mogelijk om gaatjes in de drempelhulp te boren en deze vervolgens vast te schroeven.

  Specificaties

  Artikelnummer
  421
  EAN nummer
  1000000004212
  Voorraad
  -
  Leverancier
  -

  Vragen over Budget Drempelhulp ?


  Vragen over dit product? Laat het ons weten: